Fest?

Hela dagen och kvällen igår var ett vacklande från att vara festsugen till att vara seg men det slutade med att det blev soffa och tv. Även om det var jäkligt nära att jag drog på fest...

Ikväll däremot är det tänkt att det ska bli fest. Frågorna är bara: var? när? hur? vilka?

Men det löser sig nog...


Update: Som det ser ut nu drar jag och Jo-Hanna på förfest hos Frida för att sedan gå hem till Jo-Hanna för att möta upp med en massa annat folk och fortsätta festen där. Utgång får vi se vart det blir, men kul blir det nog i alla fall!

Antiklimax

Ikväll lurade Linnéa med mig på spinning. (Ja, jag skyller på henne på samma sätt som jag skyller på Frida att det blev fest i tisdags. Det är ganska praktiskt att skylla allt på andra.) Det var skitjobbigt och det slog mig inte bara en gång hur spinning måste vara motsatsen till sex. (Så mycket jobb för så lite njutning, liksom. Och tanken att "det här ska jag aldrig mer göra om".) Men det kanske inte är helt en motsats, för det känns onekligen lite skönt såhär efteråt. Och utpumpad är jag definitivt.

Jaja, nu ska jag i alla fall dö lite i soffan och fundera på hur jag ska orka spela badminton i morgon. Vad helgen mer har att erbjuda vet jag inte riktigt än, men fest blir det säkerligen. Frågan är bara om det blir i morgon eller på lördag...

Mitt Oasis

Ikväll spelar Oasis i Stockholm. Jag önskar att jag var där, den dåliga kritiken till trots. Okej, Oasis är inte detsamma längre och vissa låtar är skitdåliga, men det är ändå det band jag haft den känslosammaste kopplingen till. När jag var 12 år ville jag gifta mig med Liam Gallagher och det säger ju en hel del.

Och vissa låtar gör mig ändå fortfarande tårögd:

Live forever
Slide away
Talk tonight
Don´t go away

Och visst måste jag erkänna att hjärtat slår lite snabbare när jag ser denna människa...

...även om han är en jävla idiot.

Tisdagsfest

Men herregud. Igår lyckades Frida lura med mig ut. Igen. Vi var på Corona och jag hade faktiskt rikitgt kul. Spontanfest är bäst.


Idag skulle jag egentligen gå på lektion och sedan plugga, men det blev det såklart inget av. Har segat hela dagen. Men nu är det dags att börja piggna till. Onsdagshäng hos AK ikväll!


Elins vecka

Måndag: Skola 11.15 - 15.00. Plugga. IKSU?
Tisdag: Skola 10.15 - 17.00. IKSU? ?
Onsdag: Skola 8.30 - 10.00. Plugga på skolan. Onsdagshäng hos AK.
Torsdag: Skola 13.15 - 17.00. Promenad med Jelena?
Fredag: IKSU? Plugga? Stan? EPP? Fest?
Lördag: IKSU? Plugga? Fest?
Söndag: Sova. Läsa.


Sammanfattning av igår

Denna sms-konversation mellan mig och Frida får sammanfatta gårkvällen:

Elin: Än så länge är vi hos Micke och förfestar men sen vet jag inte! Ska ni dra typ nu eller?
Frida: Jag är hemma just nu och lämnar min dator, men sen går vi :-)
Elin: Oki. Hör av mig sen när jag vet vart vi ska.
Frida: Where are you hot stuff?
Elin: Fortfarande på förfest. Funderar på e-puben eller nh...
Frida: Meh.
Elin: :-( :-*
Frida: :-*
Elin: Ich bin besoffen
Frida: Ich auch. Kom corona?
Elin: Gerne... Men de andra vill ej
Frida: Okej, vart är du nu! Jag e full!
Elin: Kom på nh!!
Frida: Vart är du?
Elin: Nh
Frida: Jag kommer nu..
Elin: Kom hit!
Frida: Elin vart är du?
Elin: Nh! Vill ta mig in där du är!
Frida: Jag tar mig dit
Elin: Ok!
Frida: Jag sitter vid utgången.

Och lite bilder blev det också!

Efter någon timme på stan



Puh. Nu känns det bättre.

Lördag

Träningsvärk! I armen, nacken, röven, vaderna och låren. Träningsvärken i triceps från måndagens träning är dock äntligen borta och det var då på tiden.

Om jag lyckas ta mig till bussen på ett tag ska jag åka ner på stan en sväng och göra ett nytt försök med shoppingen. Kanske hittar jag nåt att ha på mig ikväll. För ja, det verkar som att det blir party ikväll, som vanligt. En massa folk verkar vara sugna och jag verkar ju vara partycentralen som man hör av sig till då, så nåt ska vi nog styra upp! :)

En liten uppmaning:

Malin! Flytta hit!


Helg!

Idag fick jag helg! Detta firades med en tänkt shoppingtur, men tydligen var jag inte på shoppinghumör för det blev inte en enda grej. Sen jag jag, Frida och Max på bio och såg Benjamin Button. Den var bra. Men jag tycker ju ofta att filmer är lite sämre än alla andra, så egentligen är den säkert skiiitbra.

I morgon fortsätter helgfirandet med en badmintonmatch mot Frida. Gissa om jag ska vinna! ;)

Snart är det Debatt, som alla verkar klaga på. Jag tycker att det är kul. Ännu roligare skulle det ju förstås vara ikväll om nu Blondinbella och Katrin hade valt att ställa upp, men men. Man kan ju tyvärr inte få allt här i världen. 

Tomorrow!

Yes! I morgon får jag pengar igen och jag har storslagna planer. Jag ska:

*shoppa loss på Apoteket
*shoppa loss på Ica/Konsum
*köpa en ny concealer
*köpa utgångsstövlar
*köpa minst en tröja

Hur  långt pengarna räcker återstår att se, men det känns hursomhelst väldigt befriande..!

Mina låtar just nu

När jag städar, tränar, går till skolan och i synnerhet när jag är ute; de enda låtarna som jag behöver just nu är dessa:

Poker face
Infinity 2008
Whatever you like

Hela tiden. Inte undra på att jag har en tendens att spela sönder låtar.


Elins vecka

Efter att under hela jullovet i princip inte ha gjort någon skillnad på om det är måndag eller lördag tänkte jag försöka komma igång med min veckoplanering igen. Så, här är vecka fyra, så långt som jag planerat den:

Måndag: Skola 13.15 - 17.00. IKSU.
Tisdag: Skola 13.15 - 17.00. ?
Onsdag: Skola 8.30 - 12.00. Plugga. Onsdagshäng hos mig med tjejerna!
Torsdag: Skola 8.30 - 12.00. Plugga. Bio?
Fredag: Badminton med Frida 11.00. Hjälpa Micke med att få ordning i lägenheten.
Lördag: Plugga? IKSU? Fest?
Söndag: Slappa.

Bilder från i lördags

Här kommer bilderna från i lördags!



Roligt att du äntligen fick vara med på lite bilder, Malin. Vi får se till att det händer fler gånger. :)

Bilder från Skellefteå

Nu är jag tillbaka i Umeå efter en kort men trevlig vistelse i Skellefteå. Mammas födelsedag igår blev jättelyckad och hon tyckte om klockan som hon fick av mig, Nils och John.
 Mamma och Leif.
 Mamma får paket...
 Spännande...
 Klocka från Espirit
 Sen åt vi middag på Tatung tillsammans med mina morbröders familjer och sen spelade vi sällskapsspel hela kvällen.

Idag hade jag tur och fick åka bil med Malin och Jonas till Umeå. Lite senare blir det middag på Nydala och sen fest, troligtvis på Ålidhöjd. Ses i vimlet!

Bussblogg...igen

Ja något måste man ju underhålla sig med när man åker buss mellan Umeå och Skellefteå. Jag är något less på den vägen. Men ja, jag är på väg till Skellefteå. Mamma fyller 50 år i morgon, så då blir det att fira för fulla muggar. Det ska bli trevligt. Men på lördag åker jag tillbaka till Umeå igen för att fira...hmm...att det är helg eller nåt. Nu ska jag vila lite. Det har varit en hård vecka. Hittills har jag redan hunnit med en tenta, ett bodypump-pass, ett onsdagshäng, Corona och NH. Och mer ska det bli innan veckan är slut...

Jag och har det kul ikväll


Soffpotatis

Då var tentan avklarad och jag tror att det gick helt okej. Jag borde ha klarat den i alla fall. Har powernapat en stund i soffan och ska försöka rycka upp mig för att fortsätta skriva på inlämningsuppgiften som egentligen skulle in igår...



Om jag lyckas ta mig upp ur soffan ska jag även haka på Ida (och fler?) som ska på bodypump kl 18. Min träningsvärk från förra veckan har precis gått över, så jag skulle behöva förnya den.

Tre bilder till

Oj, jag missade visst några bilder från i lördags. Här är de:



Viktigt, viktigt. :)

Idag är det plugg för hela slanten som gäller. I morgon har jag nämligen omtenta i ordförråd. Om jag nu får skriva den... Kom på att man egentligen måste anmäla sig till tentan tio dagar i förväg, vilket jag inte gjort för att jag tänkt att det inte var så viktigt (?!). Skickade i alla fall ett mail igår för säkerhets skull och fick svaret att det inte är säkert att jag får skriva den, men att jag kan gå dit och kolla. Kul! Jäkligt klantigt av mig...

Bilder från igår

Igår var det fest hos mig och jag hade jättekul! Det blev filmcharader, rödvinsfläckar på min stol, flamsande och i slutändan en hel del disk. Efter mycket velande om vart vi skulle gå ut kom vi fram till att det bästa alternativet var att hänga in jackorna på NH, gå in på Corona med våra fribiljetter och vara där ett tag för att sedan gå tillbaka till NH igen. Och lyckat blev det!
 Maria lyckades hitta till mig efter lite sedvanligt virrande :)
 Elfriede!
 Folk
 Mina hissbilder är ju en klassiker
På dansgolvet på Corona

Och senare på NH
 ???

Tack för igår allihopa! Det var grymt!

I dagens Aftonbladet:

Farbror Frej är tillbaka!

Det visste jag i och för sig redan, men kul ändå.

Fest imorrn

Idag var det plugg på skolan och jag har lite ångest över att jag inte skrev så mycket som jag borde. Får ta igen i morgon... Sen blev det i alla fall EPP, vilket var lika trevligt som vanligt.

Jo, jag funderar på att ha fest i morgon och då vill jag ju såklart att så många som möjligt ska komma. Så alla är välkomna! Hör av er!


Skrivkramp

Idag insåg jag att min VFU-portfolio som ska in på måndag ska vara betydligt större än jag trodde. Jag upptäckte till exempel att två av fem uppgifter ska vara skrivna på tyska...damn. Det tar ju ungefär dubbelt så lång tid. Har därför suttit och panikskrivit i fem timmar nu och har fortfarande massor kvar. Ibland lönar det sig inte att vara optimist och tro att "allt är lugnt".

Nu försöker jag bestämma mig för om jag ska fortsätta mitt panikskrivande eller nöja mig för idag och typ se Antikrundan eller nåt.

I morgon blir det i alla fall plugg på skolan och sen kanske lite EPP...

Onsdag

Nått nytt? Nja, inte direkt. Pluggar, hänger och sover så mycket jag kan. Ikväll ska jag i alla fall på kalas hos Anna, vilket ska bli trevligt.

Men fy satan vad kallt det är ute. Ska se om jag hittar några byxor som jag kan trycka in långkalsonger i, annars förfryser man väl benen. Jag vill bara vilja spola tiden två månader framåt, så man slipper den värsta kylan och det värsta mörkret. Men det går visst inte.

2008 års bilder

I stället för att skriva någon slags årskrönika för 2008 tänkte jag att jag kunde sammanfatta året som gått med mina bilder därifrån. Så varsågoda:

Januari


Februari


Mars


April


Maj


Juni


Juli


Augusti


September


Oktober


November


December

Tillbaka till allvaret...typ

Nu är jullovet officiellt över. Har suttit på skolan och pluggat hela dagen. Eller kanske inte pluggat hela dagen, men i alla fall suttit på skolan. Tentan är inte förrän nästa tisdag, så än så länge känner jag mig ganska lugn.

Malin hälsar förresten och tackar alla som svarat på hennes enkät. Det underlättar väldigt mycket för henne. Och om några fler skulle vilja svara så underlättar det ännu mer. Så gå in
här, om du inte redan gjort det.

Nu ska jag vila.


Hjälp Malin

Min vän Malin håller på att skriva en uppsats om studier och stress och skulle behöva folk som svarar på några frågor angående detta. Hon har gjort en enkät och skulle bli "superdupertacksam" om alla studenter som läser detta gick in och svarade på ett par frågor. Det går snabbt och är inga krångliga frågor.

Så allihopa, kom igen och hjälp Malin nu. Gå in
här.

Hemma!

Så skönt det är att vara tillbaka i lägenheten. Har inte sovit här på två veckor och har verkligen längtat. Gulliga Ylva och Petra hade gjort så fint också och lämnat påfyllning på te, hårspray och choklad, vilket var väldigt snällt.

I natt ska jag sova gott i min säng och i morgon blir det stan på dagen och fest på kvällen. Det blir grejt.

Nyår i Sundsvall

Här i Sundsvall är allt super, förutom för min förkylning, som visserligen håller på att gå över nu. Vi har varit på IKEA, ätit god mat, druckit vin, sovit som fan, spelat tv-spel och blivit attackerade av en bombraket. Det sistnämda var en riktig upplevelse; farligt men såhär i efterhand ganska kul.

I morgon bär det av upp till Umeå igen. Jag saknar min nya dator, så det blir bra. Ska även bli intressant att inspektera min lägenhet, som Ylva och Petra lånar för tillfället. Jag ska granska varenda millimeter. ;)

Gott nytt år!