Sjukaste tentan i världen

Tentan alltså. Den var heeelt sjuk! Jag har aldrig skrivit så snabbt i hela mitt liv men ändå hann jag nästan inte klart. Blir förvånad om Bek kan läsa vad jag skrivit med den handstilen jag fick. Har aldrig sett nåt värre. Hoppas också att han är bra på att förstå mina nykonstruerade förkortningar, hann ju inte skriva ut orden. Hur är det tänkt att vi ska hinna rätta (vad jag gissar är) säkert 140 språkfel + skriva en helhetsbedömning av texten + skriva en förklaring till vad vi ska ta upp med eleven och varför + skriva ett brev till eleven på bara 5 timmar??? Jag var jättekissnödig men hann inte kissa. Jag var hungrig men hann inte äta. Och jag hann inte heller skriva allt jag ville på tentan. Ska bli väldigt intressant att få tillbaka den och jag blir inte besviken på ett G den här gången - jag blir överlycklig!

Ikväll - bio?
I morgon - sova på dagen, kalas hos Josefina på kvällen
Lördag - klassfest!


Hej hej hallå

Har just installerat mitt nya virusskydd på min dator och är skyddad igen! Virusskyddet hittade sju hot på mina ca 200 000 filer, men nu är hoten borta! Tack Hans för att du brände ut Norton till mig så att jag slapp betala ca 400 kr för det. Det var snällt! Så nu, tack vare mitt olagliga virusskydd, kan jag fortsätta med mina olagliga aktiviteter på DC++. Jippie!

Gjorde klart hemtentan idag och postade den. Skulle börja plugga inför salstentan efter det men då somnade jag. Så jag har i princip inte pluggar någonting inför tentan på torsdag. Det känns inte så bra. Måste vara koncentrerad imorrn alltså och trycka in så mycket som möjligt, fast det är svårt att koncentrera sig när man har ångest över att man inte pluggat tillräckligt mycket. Det enda positiva med tentan är att vi ska ha tentafest i Umeå på lördag. Det ska bli riktigt kul att lära känna alla lite bättre.

Nu börjar Desperate Housewives om tio minuter så då ska jag släppa tentaångesten och bara bry mig om vad som händer på Wisteria Lane.

Hemtenta...blä

Åh, vad jag är less på den här hemtentan nu! Sitter och ska försöka olika tempusformer används i en text och har verkligen kört fast. Vill bara göra klart den, men när jag har gjort det vet jag att jag måste börja plugga inför salstentan. Oj, nu fick jag just två frågor om adverb...samtidigt. En av Kajsa och en av Nils-Olov. Tur att man kan vara till hjälp. Någon kan gärna få hjälpa mig nu - och göra klart den här satans hemtentan åt mig.

Har iaf varit duktig och gymmat med Anna idag. Och imorrn är det yoga, om jag inte kommer in i nåt slags tentaskrivningsrus, vilket jag betvivlar.

Orkar inte blogga mer nu. Ska äta fiskgratäng och ikväll blir det att ta det lugnt med tjejerna.

Snääälla!

Kom igen nu svenska folket!

Panikpluggning och politikprat

Snart bär det av till ännu ett självplågande boxpass. Förstår inte varför jag vill utsätta mig för det där en gång till, men min förhoppning är att det blir mindre jobbigt för varje gång. Får väl se om den saken. Jag tycker verkligen om pilates iaf. Det är lagom jobbigt och samtidigt ganska avslappnande.

Pluggade lite grammatik idag när jag kom hem från Umeå, så jag är ganska nöjd med mig själv. Det är ungefär andra gången jag pluggat hemma sen skolan började. Det värsta är att jag tycker att det vi håller på med är ganska kul, men ändå orkar jag inte plugga. Lär väl bli panikpluggning inför tentorna som vanligt. Är det förresten någon som vet vad det är för skillnad på ett konjunktionellt adverb och en konjunktion?

Är otroligt less på all politik på tv och överallt. Vill bara att valet ska vara över, men är ändå sjukt orolig och önskar att jag inte brydde mig så mycket som jag gör. Jag kommer att vara ett nervvrak på söndag. Men nu har jag inte tänkt se några fler debatter eller nåt på tv, för jag blir bara irriterad och tycker att det är jobbigt. Vet ju redan hur jag ska rösta också.

Nu ska jag ladda upp inför boxen! Ses!

Mitt nya sportigare jag...

Jag har haft en nära döden-upplevelse. På riktigt. Jag var på boxercise igår och idag känner jag av varenda muskel jag har i kroppen. Sjukt jobbigt var det! Speciellt om man inte har tränat kondition på ungefär tre år... Men roligt var det, trots att man knappt kunde andas och svetten rann från pannan. Anna var jätteduktig på att peppa också, vilket gjorde det hela lite lättare. Har även bokat yoga tills på söndag och pilates tills (visst var det tills om det kom ett efter?)på måndag, så nu ska jag ta tag i det här!

Pratade just med Sara och vi planerade att jag och de andra tjejerna ska komma ner till Kalmar och hälsa på henne snart. Möjligtvis blir det helgen vecka 39, då alla har haft sina tentor. Det skulle iaf vara jättekul, så jag ska peppa upp de andra tjejerna! Måste lägga undan lite pengar till det... Men jag såg en riktigt fin tv-möbel idag som jag skulle vilja köpa...efter att jag slängt ut de där skyskraporna till högtalare vi har bredvid tv:n nu.

Ledig imorrn! Möjligtvis lite pluggande...eller The Sims 2....?


Mina tjejer

71250-15

Tänkte lägga upp lite andra sommarbilder också men det verkar inte funka just nu. Så för nu får det räcka med den här bilden på mina underbara tjejer. Fest ikväll!