Jag ska också börja langa

Läser just nu Jens Lapidus bok "Snabba cash". Så jävla bra! I love it! Var tvungen att tvinga mig själv att lägga den ifrån mig i natt för att försöka få någon slags (jaja, jag vet att det heter något slags, men bryr mig inte) sömn. Hursomhelst, läs den.


Stadsfest om...tre månader!

Nu är artisterna släppta på http://www.stadsfesten.nu/ ! Var väl inga idoler direkt, men E-type på torgscenen är nostalgi på hög nivå! Lite pinsamt, men sällan har man så kul! Annars kan det bli trevligt att se Sahara Hotnights och Salem al Fakir. (Eller som vanligt bara sitta i öltälten och pimpla!)

Blank kalender

Vad händer i helgen???

Update

Läste just att Stadsfestens område kommer att inkludera torget i sommar! Som på den gamla goda tiden...jag kommer att bli alldeles nostalgisk! Imorgon släpps artisterna, som tydligen ska breddas och vara större än tidigare. Jag har dock inte så höga förväntningar. Däremot ska The Hives till Storsjöyran! Längtar och vill ha sommar nu!

Har ju påbörjat sexveckorspraktiken nu och har ägnat hela veckan åt planering. Ska ha första lektionen imorgon och det känns bara kul faktiskt. Har kanske världens snällaste elever.

Imorgon bitti ska jag på lägenhetsvisning på en lägenhet på Kanalgatan. Jag hoppas verkligen att den är fin eftersom det är den enda lägenheten jag vet om just nu. Borde komma loss lite lägenheter innan sommaren tycker jag, men just nu är det dåligt om dem. Det går iaf ganska bra att bo hemma just nu. Är trevligt med mat och sällskap. Nu är dock båda mina små vildbröder här, så det är väl inte lugnt och skönt direkt. Tur man är härdad efter sist man bodde hemma. (Fast trodde att de skulle ha lugnat ner sig lite sen dess. Tyvärr inte!)

Ikväll ska jag på box med Anna. Mitt träningskort har gått ut så det var ett tag sen sist. Men det ska bli kul och jobbigt! Längtar efter att träffa Anna också!

En till sak...

Bilder från helgen finns nu på eliste.pixbox.se!


Jag undrar...

Hur många öl kan man dricka på en helg, egentligen?

Pettersson alltså...

Dålig Elin! Hade tänkt sitta på Skeria 9-17 och plugga idag, men var lite trött i morse och tog mig inte dit förrän strax före 10. Pluggade ganska koncentrerat i fem timmar innan jag vid 15-tiden kände att jag var tvungen gå på stan en sväng och se om jag skulle hitta nåt. Köpte två toppar, men hittade ingen väska tyvärr. Det var iaf väldigt dumt av mig, speciellt med tanke på att jag under dagen insett att tiden är alldeles för knapp för att jag ska hinna läsa på så mycket som jag vill. Nu måste, måste, måste jag verkligen plugga intensivt ikväll! Vill ju ägna morgondagen åt att repetera. Fasen, har lite panik.

Längtar så sjukt mycket till på fredag kl 13 när tentan är över och jag bara har roligheter att se framemot! Vi har tänkt dricka någon efter tenta-öl efteråt och bara njuta av att det är över. Och på lördag blir det nog fler än en öl på klassfesten! Är sjukt peppad! Ska bli trevligt att träffa Linnéa i helgen också. Hon är så snäll som låter mig bo där! =)

Humöret känns helt okej idag med tanke på alla omständigheter. Har nog mycket att göra med det underbara vädret och att jag ser framemot helgen så mycket. Och mina två nya toppar.

Förresten, när jag kommenterar andras bloggar så står det fortfarande efteråt att det är noll kommentarer på det inlägget, om inte nån annan kommenterat också förstås. När man klickar på Kommentarer (0) så finns ändå min kommentar där. Så ser det ut från min dator iaf. Störande.

Fan, måste plugga nu. Wish me luck.

Ge mig kläder!

Jag fick just värsta shoppingsuget! Vill ha massor med nytt! Vill ha nya jeans, ny väska, nya tröjor och nåt partypassade som jag kan ha på klassfesten i helgen. Men när ska jag hinna gå på stan? Måste ju plugga hela veckan! Om jag pluggar jätteduktigt imorrn och på onsdag på dagen kanske jag kan snabbspringa en sväng på stan efter maten på onsdag.... Hmm...ska lägga upp en plan. Fast eftersom jag är så sugen på att hitta nåt kommer jag säkert inte att göra det. Har en tendens att vara så.

Nej, nu åter till hemtentan. En och en halv sida kvar innan jag måste börja plugga inför salstentan. Hurra.

Nya bilder!

Nya bilder på eliste.pixbox.se! Den här gången från singstarfesten med mina kusiner, när jag och Anna hälsade på Linnéa i Umeå (blev dock bara tre bilder) och när jag, Anna och Sandra var barnvakter åt Olivia.

Skumt att jag bara satt hemma en lördagkväll igår, men skönt att vakna upp en söndag utan att vara bakis! Önskar bara att jag hade fått mer gjort på hemtentan idag...men dagen är ju inte slut än. Jag måste verkligen skärpa till mig!

Håller för övrigt på att lyssna ihjäl mig på Iron Maidens "The Trooper". Hade glömt bort hur sjukt bra den är! Men nu stör den mig i mitt hemtentaskrivande...

Busspanik

Klarade just  att skriva in alla USA:s delstater på kartan på vetgirig.nu! Alla rätt! Klå det ni! (Har haft lite att göra på kvällarna i veckan om ni undrar...)

Kan inte riktigt släppa att jag försov mig på bussen igår när jag åkte till skolan. Jag brukar alltid vakna upp när bussen svänger höger från E4:an mot Mariehem, men det gjorde jag inte igår. Vaknade däremot när busschauffören slog av motorn på den tomma bussen på Umeå busstation. Fick panik och visste inte riktigt var jag var en stund innan jag lokaliserade mig och sprang ner till busschauffören med nackkudden runt halsen. Frågade om det stämde om jag var i Umeå och inte i exempelvis Sundsvall... Kutade till lokalbussarna och kunde pusta ut när jag insåg att jag skulle hinna till skolan i tid. Men fatta paniken ändå. Förstår inte hur jag lyckades och kommer aldrig mer att våga sova på bussen.

Nu måste jag börja med hemtentan i litteratur. Har skrivit rubriken hittills och den är inte ens den rubrik jag ska använda.

Beroendet stillat

Mammas granne har ett oskyddat trådlöst nätverk! Hurra!


Beroende

Inget Internet i veckan...och kanske inte nästa vecka heller... Hur ska jag klara mig?!

Kloka Fredrik

Fredrik Virtanens blogg är fantastisk. Här är ett citat ur ett av dagens inlägg:

"I princip är givetvis feminism ett onödigt begrepp. Det är lika absurd som behöva säga att man är anti-rasist.
Jakten på jämställdhet är en självklarhet."

Det är inte sällan han kommer med liknande kloka tankar. Börja läsa hans blogg på Aftonbladet, om du inte redan gör det!

Just nu är jag hungrig och peppad på helgen. Imorgon blir det hockeykväll på Oleary´s när Skellefteå ska spela sin första kvalseriematch. På lördag blir det singstarfest med mina fina kusiner! Ska bli superkul! Ska ta många kort i helgen så att jag kan lägga upp lite nya bilder.

Nu: mat.


Några meningar

Har varit en dålig bloggare senaste veckorna. Är mycket som händer nu på alla plan. Längtar tills allt kan lugna ner sig lite.

Snart ska jag gå en promenad med Sandra och sen borde jag läsa inför onsdag. Har hur mycket som helst och jag har knappt börjat. Suck.