U * I = P?

Jag är helt slut efter tre dagar på jobbet. Vill bara sova hela tiden och inte stiga upp 05.50 i sex jävla veckor. Tur att vi inte har ett så ansträngande jobb precis, vi sitter mest och väntar på fikarasten. I måndags fick vi värsta fysiklektionen och lärde oss om ström, spänning, energi och effekt. Vi fick också lära oss skillnaden mellan olika dammluckor. Mycket intressant...hmm.

Längtar iaf till i helgen då jag får sova ut. Och så är det ju Stadsfesten också! =) Har köpt en tvådagarsbiljett, så det blir fest hela helgen! Imorrn ska nog jag och Daniel gå dit med Josefina och Hans och dricka max två öl. Annars orkar inte jag ta mig upp på fredag. Men det blir trevligt att gå en stund iaf!

Nu ska jag antingen duscha, spela mitt nya dataspel eller lägga mig och sova. Svårt val.

Jag är full just nu

Kom just hem från Station 8. Mycket folk ute! Synd att det var stängt på övervåningen bara. Kvällen började med att vi såg fotboll hemma hos mig. Tråkigt att Sverige åkte ut, men men... Sen gick vi på en annan förfest och sen gick vi på Oleary's. Lyckades snåla till mig en bacardi breezer innan vi gick vidare så det var värt.

Igår var vi i Myckle hos Maria och åt jättegod mat och lekte lite roliga lekar (bara en lek iofs). Tycker att det var kul där iaf.

Har ångest över att jag inte lämnat igen den där boken på bibblan och över att jag ska börja jobba på måndag.....fan... Men annars är allt bra!

Josefina blogga nån gång då!!!

My name is Luka...

Åh... Jag har typ blivit sjuk. Eller förkyld iaf. Trodde att jag skulle klara mig undan, men inte det. Vaknade i morse snuvig med ont i halsen och huvudet. Surt. Hoppas bara att jag blir frisk innan fredag då jag inte vet vad jag ska göra. Ska åka med tjejerna till Stackgrönnan och äta räkmacka ikväll, så jag hoppas att vi kan bestämma någonting då. Man vill ju som göra nåt kul på midsommarafton.

Förra veckan tog jag det kanska lugnt. Har sett massor med avsnitt av Sex and the city. Är på säsong 5 nu, men har inte fler avsnitt och hittar inga att ladda hem heller...lite trist. Var i Lövånger hos Josefina i torsdags och åt våfflor och spelade spel. Vi hann inte spela klart geni, så då behövde inte någon av oss känna sig mindre smart än den som vann. Lämpligt. =) I fredags gick vi på teater och den var jättebra! Sen gick vi på O'learys och drack lite. Josefina var tyvärr tvungen att åka med en buss på kvällen, men då kom Daniel och hans kompisar dit. Inte för att Daniel var så mycket till sällskap eftersom han satt och pratade med den ca 50-åriga italienaren Luka hela kvällen. De bytte t o m nummer efteråt...borde jag känna mig orolig?

I lördags var vi på min fasters 40-årskalas. De hade gjort en tipsrunda med frågor om typ vilket år de hade planterat träden på gården och det var bara en fråga jag var helt säker på. Så tror ni att jag blev lite förvånad när jag hade flest rätt av alla?! Jag vann en stor toblerone som tog slut efter att jag bjudit alla kring bordet. Senare på kvällen åkte jag, Daniel, min kusin Jonas och hans tjej Emma till Bolimarknan. Blev endel dansande på borden som vanligt och logen sjönk nog några centimeter även detta år.

Vi ses!

Måndag kl. 23.51

Har inte haft tid för att blogga på ett tag nu... Har varit alltför upptagen med att typ sova, sola och supa skallen av mig. Angående det sistnämnda så hade jag jättekul i lördags! Nästan hela tjejgänget var samlat och det var länge sedan jag hade så roligt på Station 8. Hade även kul på klassfesten trots att jag inte minns särskilt mycket. Måste efter den även lägga till öl på min lista över sådant som är farligt att dricka. I alla fall om man dricker tio stycken...

Sommaren är här nu och idag har jag, Sandra och Sara legat på stranden i Boviksbadet och fått lite färg. Sara är förstås redan neger, likaså Anna som kom hem från Cypern idag. Ska visst bli lika varmt imorgon så då ska jag försöka komma ikapp lite.

På fredag ska jag få följa Josefina och se En Midsommarnattsdröm på teater! Ska bli jättekul, vill verkligen se den nu efter att vi nyss har läst den i skolan. Fick en påminnelse från Biblioteket idag att den är försent inlämnad så det ska jag ta tag i någon dag.

På lördag ska min faster ha 40-årsfest, vilket jag ser fram emot. Har alltid så roligt med mina underbara kusiner! =) Är Bolimarknan på kvällen också, så jag hoppas att Anna kan fixa en bil så att vi kan åka dit senare på kvällen. Bolimarknan är ju årets höjdpunkt!

Jaja, nu har jag tagit igen lite och lovar att det inte ska dröja lika länge innan nästa uppdatering.

Hej hej!

Sommarlov!!!

Äntligen ledig! Känns helt underbart! Blev klar med processboken kl 22 igår som var det sista att göra. Blev inte helt nöjd med den, men den är klar iaf. Nu återstår bara att se vad man får för betyg på den och på samtalsanalysen, men fick VG på dramatikanalysen iaf! (Måste ju få skryta lite!) Spelade ju upp pjäsen igår också. Var så nervös att jag hade ont i magen innan, men det gick bra. Jag, som spelade Medea, fick skrika som fan och slå till Nils-Olov, så det var helt klart värt det! =) Vi fick också rätt bra kritik efteråt, så det var jättekul.

Idag sov jag till kl 13.30. Tog igen mig efter att ha stigit upp 05.00 och 05.45 hela veckan, vilket jag tycker är omänskligt tidigt. Men nu känns det som att jag har tagit igen mig iaf. Tack Josefina för att du lämnade in även min processbok för att jag då kunde sova så länge! =) Gick på stan en sväng efter jag stigit upp. Köpte lite ljuslyktor och en ny lampa till vardagsrummet. Köpte även en gardin till sovrummet, så att man förhoppningsvis kan dämpa solljuset lite på morgonen, nu när jag ska sova så länge varje morgon! Måste sätta upp gardiner i vardagsrummet också, så att det blir lite trevligare innan jag ska ha fest på onsdag. (Är råpeppad!)

Imorgon blir det troligtvis fest hos Kajsa i Umeå! Ska bli kul, men jag har inte tänkt dricka tequila på även denna klassfest. Tequila är farligt.