Snart Storsjöyran!

En halv arbetsdag kvar nu innan helgen! Slutar vid lunch imorrn och sen bär det av till Östersund och Storsjöyran! Blir iaf jag, Sara och Anna som ska dit och möjligtvis någon mer. Ska åka till mamma och hämta tältet och sovsäcken ikväll. Är otroligt peppad, vi kommer att ha så kul! Det enda som känns drygt är den långa bilfärden på ca 50 mil, men jag och Sara har bränt en cd med en massa bra låtar som vi kan lyssna på iaf. Är inte heller så bekvämt att tälta, men vad gör man inte när det är festival?

Veckan har varit lugn. Har mest vilat på kvällarna och varit trött på dagarna. Känns skönt att jag bara har en arbetsvecka kvar innan jag blir ledig. Då ska jag sova ut riktigt ordentligt. Vet inte än hur det blir med Bulgarien. Det är ganska dyrt att åka så vi får se om vi tar oss råd.

Nu ska jag fortsätta peppa för i helgen!


13 arbetsdagar kvar...

Har nu jobbat fyra dagar av sju den här femtiotimmarsveckan. Och i helgen får jag till och med sovmorgon till kl 11. Känns ganska bra, men skulle förstås vara trevligare att vara ledig i helgen. Men det är i alla fall den sista helgen jag ska jobba i år! Är ju trästock i helgen och blir nog att gå dit en sväng imorrn kväll. Skulle gärna gå och se Khoma som spelar på lördag kl 22, men kan bli svårt att få med mig nån av tjejerna dit. Ska du dit Olov?

Är ganska trött idag. Vi har haft sjukt mycket besökare i muséet i veckan. 93 st i tisdags och 87 i onsdags. När jag jobbade i muséet för två veckor sedan var det mycket när vi hade 30 besökare. Lite skillnad nu. Så det har inte funnits så mycket tid till att läsa, men idag läste jag iaf ut Nick Hornbys Fallhöjd. Var väl ingen High Fidelity direkt, men helt okej ändå. Måste välja ut nästa bok ikväll så att jag har nåt att göra imorrn om det blir lugnt på jobbet.

Jag hoppas att det blir Östersund och Storsjöyran nästa helg! Jag är skitpeppad och hoppas att vi blir många som åker. Skulle vara bekvämt att ha en husvagn att bo i, men annars får det bli tält, visst Anna? =) Försöker även styra upp en Bulgarienresa med Daniel innan skolan börjar om och jag hoppas att det blir nåt. Jag undrar hur mycket resfeber Daniel kommer att ha, som inte kunde sova natten innan vi skulle till IKEA för att han var så nervös... =) Jag börjar få lite panik över att sommaren snart är slut, men å andra sidan betyder ju det att jag snart slutar jobba!

Äntligen fredag

Äntligen helg!! Har längtat efter den här stunden hela veckan och nu är den här! Oj, vad jag ska sova ut imorrn! Har varit sjukt trött hela veckan och fikarasterna har blivit lite väl långa eftersom jag somnat på nästan varenda en. Hela förmiddagen idag har jag dock suttit och skrubbat rent en diskho. Mycket stimulerande. Tur att jag hade hörselkåpor med radio så att P3 kunde hålla mig sällskap.

Efter jobbet idag hämtade jag ut min filmrulle som jag lämnat in på framkallning. (Jag har fortfarande inte konverterat till digitalkamera.) Väldigt roliga bilder!! Tog ungefär 20 bilder på midsommar och resten var från festivalen. Var iaf fina sommarbilder med många olika människor på, fast ändå flest bilder på de vanliga. =)

Jag hoppas att det blir fint väder i helgen så att jag kan få vara ute i solen lite, skulle jag verkligen behöva. Sen blir det fest imorrn kväll! Vet inte var vi ska vara eller så, men det blir nog roligt! Länge sen jag var ut nu känns det som. Ikväll ska jag nog hitta på nåt med tjejerna.

Vi ses!

Ledig

Har jobbat i helgen och är därför ledig idag. Det regnar ute och ingen annan är ledig, så jag vet inte om det känns så värt direkt. Funderar på att gå ner en sväng på stan, borde kolla om det finns en tvättid också. Det är mycket som man borde passa på att göra när man är ledig, men är som skönt att inte göra någonting också.

Förutom att jobba så har jag faktiskt gjort lite annat i helgen också. I fredags var jag och Daniel på bio och såg den nya Beckfilmen. Den var riktigt bra faktiskt, mycket tack vare Gunvald Larsson...! I lördags fick vi främmande av Josefina och Hans. Vi grillade och gick en sväng på O'learys, men jag tog det lugnt eftersom jag skulle jobba igår. Har varit rätt så lugnt på jobbet i helgen. Jag har mest legat på en bänk och läst en bok. Ganska skönt, men lite långtråkigt. Dock lättförtjänta pengar.

I veckan vill jag göra nåt med mina tjejer! Hör av er om ni vill hitta på nåt!


Bek är bäst

Okej, Ida och Olov, ni ska få veta vad jag spelar för dataspel mest hela tiden nu. Men erkänner redan nu att det är ganska fjantigt och inte speciellt intellektuellt. Det heter iaf The Movies och går ut på att man ska sköta en filmstudio genom att anställa skådespelare och göra filmer. Jag tycker att det är ganska roligt iaf.

Jobbet går bra, är i muséet och jobbar i veckan. Igår kom Josefina och Hans dit och fick en väldigt imponerande guidetur. =) Känns drygt att jag ska jobba i helgen, både lördag och söndag, så det blir nog en lugn helg i övrigt. Är fortfarande lite sliten efter stadsfesten, men det var helt klart värt! Har ett stort blåmärke på höften efter min och Saras åktur i mördarkarusellen, men det var också värt det. Sen åkte jag och Sandra några gratisturer i en annan karusell, vilket var snällt av han som jobbade där. Åt två langos och en halv langos och en souvas under helgen också. Mycket gott.

I veckan blir det mest att sova och jobba tror jag. Känner mig ganska asocial som aldrig orkar hitta på nåt, men jag antar att det är så det är att jobba.