Vi åker wakeboard

Jag åker wakeboardVi åker wakeboard

Detta är proffsen som är ute och åker wakeboard. Blev glad för att Daniel också lyckades ta sig upp i torsdags och fick prova på denna underbara form av sport. Jag vill verkligen åka en gång till innan Sara åker söderut igen.

Börjar ha lite resfeber inför Bulgarienresan och lite ångest inför skolstarten nu....

Wakeboard är ju typ skitkul

Jag har träningsvärk i hela kroppen. Har så ont att det är riktigt jobbigt att röra sig. Jag åkte nämligen wakeboard igår för första gången. Jag, Daniel, Sara och Anna åkte ut med Saras båt i Boviken och vi skulle få provåka. Modig som jag är (eller för att få ha en torr våtdräkt) åkte jag först. Provade att starta från flotten några gånger och från vattnet en gång innan jag lyckades ta mig upp. Det var riktigt svårt att ta sig upp på vattnet, men när man väl var uppe var det inte alls svårt att åka. Och det var hur roligt som helst!!Sedan skulle Daniel prova, men han lyckades aldrig ta sig upp på vattnet, så det var lite tråkigt att han inte fick åka något. (Men också lite kul att jag lyckades och inte han....hihi..) Anna bangade men Sara, som är skitduktig, åkte och stylade lite. Jag vill åka snart igen bara träningsvärken kan ge sig lite.

Helgen har varit lugn och bra. Har haft lite kalas och har fått mest pengar och sånt. Pappas 50-årskalas blev lyckat och han fick en GPS av mig och Daniel som han blev glad över. Imorrn är det som sagt kalas med tjejerna och jag har laddat upp med lite chips och popcorn. Har även tänkt göra en bål som jag kan bjuda på. Ska bli så kul!

Är iaf otroligt skönt med semester och igår badade jag och Daniel på tre olika ställen. Imorrn funderar vi på att åka till Byske eller Boviken och bada. Måste försöka bli lite brun innan Bulgarien så att man har en liten grund iaf. Gjorde ett nytt pass i fredags, så jag måste gå till polisstationen i veckan och se om det är klart än. Längtar jättemycket tills vi ska åka!

Vi ses på stranden!

Tony the beat

Oj, viken underbar helg det var i Östersund. Åkte i fredags efter jobbet och efter diverse farliga omkörningar var vi framme vid 21-tiden. Slog upp tältet vid en buske, vilket visade sig vara ett misstag eftersom vi upptäckte att buske = toalett på campingar. Ja, det var ungefär världens äckligaste camping och på lördagen åkte jag och Anna taxi till äventyrsbadet för att få en fräsch dusch. Det blev en ganska dyr dusch, men det var klart värt det. Vi hade tagit med oss campingstolar som vi tänkte sitta och förfesta på, men Annas försvann efter ca 4 minuter och min stol vet jag inte riktigt var den tog vägen. På kvällarna var det iaf skitkul! Vi såg lite artister till och med. Bland andra Håkan, Snook, Thåström och ett hårdrocksband som vi inte visste vilka det var. "Köpte" även langos, åkte rutchbana och hade ett samtal/diskussion i kyrktältet. En fantastisk helg helt enkelt, men också skönt att komma hem och slippa urinstanken.

Har nu bara en arbetsdag kvar och det känns underbart! Idag har vi skrubbat golvet i en station hela dagen och det blir samma sak imorrn. Inte så kul, speciellt med det här fina vädret ute. I helgen blir det kalas för mig och pappa som fyller år på söndag. Han fyller 50 och jag vet inte än vad jag ska köpa... Kalas/fest med tjejerna blir det på onsdag hemma hos mig. Självklart är alla som är så intresserade av mitt liv att de läser min blogg hjärtligt välkomna. =) Ida och Annika - ni har lovat att komma till Skell! Kajsa och Josefina får också gärna komma!

Jag och Daniel har bokat resa till Bulgarien nu! Den 17e augusti bär det av till Golden Sands! En vecka av sol, bad och bara ta det lugnt. Ska bli riktigt nice. Resan gick dock loss på 11000 så nu är jag fattig igen... Åter till det normala alltså.

Ses hos mig onsdag den 9e, då är det party!