Dags för uppdatering kanske

Jo, Malin, jag har varit riktigt upptagen på sistone. Har festat hela nätterna och sovit hela dagarna. Veckan som gått har varit ganska galen, men mycket rolig.

Det bästa var lätt igår då jag, Frida och Johan såg Miss Li och hennes band på ett uteställe här. Vi stod alldeles vid scenen, så hon var bara ca två meter bort från oss. En bit in i spelningen frågade hon om någon i publiken ville ha en öl, och jag och Frida var inte sena att haka på. Sen berättade hon för hela publiken om "the cute swedish girls in the front". Vi var ganska nöjda kan man säga. Efter spelningen fick jag tillfälle att bjuda trummisen på en snus också. Det var en härlig kväll. Ska lägga upp bilder sen när jag är på universitetet och har snabbare internet.

Universitetet, ja. Det har blivit lite försummat i veckan. Men i morgon tänkte jag ta tag i det där med uppsatsandet och bli lite seriös igen. Det är ju bara en och en halv vecka kvar innan vi ska åka hem, så jag vill hinna få lite mer gjort.

Känns lite tråkigt att vi snart måste åka hem. Jag har inte haft så mycket hemlängtan faktiskt. Men jag saknar såklart alla där hemma och det ska bli kul att träffa er.

Söndag

Är lite bakis och småirriterad. Är irriterad över att det inte verkar finnas durkslag här i Tyskland och att man måste hålla pastan genom världens minsta sil. Är också irriterad över att vi bor granne med en kyrka som av någon anledning har hållit på ringa i klockorna hela dagen. Dessutom är jag lite irriterad för att jag inte får föra över bilderna från Fridas kamera förrän hon själv lagt upp bilderna. Så tyvärr får ni inte se några fler bilder just nu. (Ska sno kameran från Frida när hon inte ser.)

Eller okej, här är en bild som demonstrerar vad vi gör mest hela tiden.


Nu blev jag irriterad över att jag har världens segaste internet också.

Jag lagade förresten middag till Frida idag, men hon var för bakis för att äta. Hon går mest omkring utan byxor idag och ligger i sängen.

Helgen har för övrigt varit väldigt lustig.

Ja, det var nog allt för idag.

För omväxlings skull: Elin och Frida dricker ölAjlin och Elfriede efter en vecka tillsammans

Nu har jag och Frida varit i Rostock i en vecka och tillbringat varenda sekund med varandra. (Till och med min Facebooksida är helt fylld med Frida.) För det mesta går det alldeles utmärkt. Vi är ofta på samma humör och känner för att göra samma saker.

Idag har vi nog varit lite less på varandra dock. När vi var på universitetet stirrade vi argt på varandra och fällde lite elaka kommentarer (i alla fall Frida). Sen vi kom hem har jag befunnit mig i sovrummet och kollat på OC medan Frida sitter i vardagsrummet och spelar Sims. Vi behöver nog lite time apart, så att säga.

All I wanna do is...


Haha. Nä, skoja ba.

Uni Rostock

Idag skulle jag och Frida ta tag i vårt pluggande. (Vi är ju faktiskt här för att skriva på våra uppsatser.) Frida hade ställt väckarklockan på halv tio, men den stängdes snabbt av och vi sov till klockan tolv i stället.

Nu har vi i alla fall tagit oss till universitetet här och sitter och slösurfar i stället för att plugga. Vi letade efter något som kunde ersätta Lindellhallen, men det fanns bara en sketen liten cafeteria i källaren, så nu sitter vi i ett varmt seminariumrum och får onda blickar av tyskarna när vi pratar svenska. Jag är redan less på alla tyskar.

Annars, bra.