Gissa vad Elin och Frida gör...Skål då.

Rostockbilder

Jag fick så mycket internetabstinens så jag betalade en massa pengar och köpte mobilt internet. Känns skönt att ha internet hemma i lägenheten nu i alla fall.

Här kommer lite bilder:

Lägenheten:


 Vi bor bredvid Lindenpark, som är fin på dagarna men genom vilken vi tog en skräcklöpning i tisdagskväll.
 Tisdagen sög i övrigt också. Maten blev äcklig till och med.

 Onsdagen var dock grym. Vi åt gomiddag och drack lite vin.
 Sen gick vi ut på ett studentställe med billig öl. Det var happy hour och Frida råkade köpa sex öl i stället för tre. Vi drack och var glada.
 Vi träffade två små 18-åriga tjejer som vi partade med.
 Igår tog vi en promenad runt universitetsområdet. Vi har gått många kilometer hittills (och ätit en massa skräpmat för att jämna ut).

Igår bowlade vi med lite utbytesstudenter. Jag och Frida kickade ass på bowlingbanan och blev lite sura för att de andra inte var så tävlingsinriktade och uppmärksammade våra skills.
 Frida och utisar.

Sen drack vi lite öl och gick ut på nåt ställe som hette Bunker. Och en bunker var det.
 Party! 

Nu har vi alltså varit ute två kvällar i rad, så ikväll blir det hemmakväll med tv, facebook och sims. I morgon blir det vidare utforskning av nattlivet här i Rostock.


Framme

Nu är jag och Frida framme i Rostock och har lyckats ta oss in i en datorsal för att använda internet. Vi har nämligen inte internet i vaar i övrigt perfekta lägenhet. 

Kompisar har vi inte lyckats skaffa än heller, men vi jobbar paa saken. Och det börjar kanske ta sig. Vi var nyss med paa en svensklektion med en massa trevliga svenskstuderande tyskar till exempel och Frida fick dem att markera ut alla utgaangsställen paa kartan. Bra jobb där.

Utan internet och kompisar har det, som ni förstaar, varit lite laangtraakigt, saa vi har spenderat dessa tvaa dagar med att klaga paa att vi inte har internet och kompisar och spelat en hel del Sims. Frida har ocksaa roat sig med att tafsa paa mig och snackat tyska i sömnen.

Vi reder oss.

Elin och Frida har vaknat...

...och åker till Rostock, Tyskland i morgon.

Då utlovas nytt liv på bloggen, förutsatt att vi har internet i lägenheten vi ska hyra. Så håll tummarna för det.

Vi hörs.