Packning!

Ojojoj. Nu är det packning för fulla muggar. Varför sköt jag upp det till idag? Hmm. Jag har i alla fall lite problem med att rymma allt jag vill ha med mig. Jag vet inte hur det ska gå. Har lite problem att veta hur jag ska göra med datorn också. Jag rymmer den varken i resväskan eller i handbagaget. Lovande.

Nåja, bäst att fortsätta.

Kommentarer
Postat av: Malin Berglund

Ja, nu har du ju redan åkt, men för framtiden:

Du behöver inte ha datorn nedpackad i ditt handbagage, den får du ha som "extra väska" eller vad man ska säga. Brukar vara mycket bra, själv brukar jag proppa dataväskan med, förutom datorn då, de böckerna jag vill/måste ha med och "sparar" på så vis en 2-3 kg i handbagaget som jag då fyller upp med annat :)

Postat av: Elin

Nej, jag fick inte ha den som extraväska... Fick köpa en ikea-kasse som rymde både handväska och datorväska..

2009-03-02 @ 17:00:50
URL: http://eliste.blogg.se/
Postat av: Malin Berglund

What?! Är de dumma eller? Det står typ uttryckligen (har gjort i alla fall) att man UTÖVER handbagage har rätt att ta med en mindre handväska, dator, kameraväska, något ätbart, en filt samt något att läsa. Fast iofs kanske det inte gäller för det flygbolag ni åkte med... Ryan air? Det är ju i så fall iofs ingen nyhet att 1) Ryan air har helt störda regler (de ska även börja ta ut en avgift för att gå på toa på planet...) och 2) De är sinnessjukt petiga med resp. flygbolags regler på Skavsta (det är min absoluta hatflygplats)

2009-03-03 @ 22:37:55
URL: http://blogg.malinb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback