Mitt nyårslöfte

Jag hade inte tänkt ha något nyårslöfte i år. Förra året gav jag nyårslöftet att jag skulle sluta snusa, vilket jag också har gjort. Problemet är bara att jag på fyllan får ett oerhört nikotinsug och därför då både kan snusa och röka. Men nu är det slut med det! Jag ska bli helt nikotinfri. Det är mitt nyårslöfte. Så sorry Ylva, inget mer feströkande.

Hur ska jag hålla mitt nyårslöfte då? Jag skulle kunna säga att jag ska ge pengar till den som ser mig röka eller snusa, men då kommer folk att försöka fresta mig att göra det. Har någon nåt tips på vad jag ska behöva göra?

Kommentarer
Postat av: ylva

Noo Elin! Jag är mycket besviken, det är fan ingen som röker längre :( Du borde ha samma nyårslöfte som mig och Maria :P

Postat av: Elin

Nej, det här med rökning är ju trots allt ganska skadligt. =) Vad har du och Maria för nyårslöfte då?

2008-01-07 @ 00:06:19
URL: http://eliste.blogg.se
Postat av: ylva

Eller det är väl snarare en pakt som inleddes innan nyår (du kanske kommer ihåg att jag berättade om den) :P fast det blir ju lite konstigt för dig, men egentligen spelar det inte så stor roll vad man lovar, syftet för oss var mest att vi skulle sluta göra saker som var destruktiva för oss.Så jag antar att ditt löfte eg kvalificerar under det :P

2008-01-07 @ 12:37:43
URL: http://ylvson@blogg.se
Postat av: Elin

Jo pakten minns jag ju. =) Hmm...om man säger att röka och snusa är destruktivt då är väl alkohol det också... Och det vet jag inte riktigt om jag är med på..! Fest till helgen! =)

2008-01-07 @ 14:31:01
URL: http://eliste.blogg.se
Postat av: Anonym

hehe klart det blir fest till helgen ;)

2008-01-07 @ 21:22:27
URL: http://ylvson@blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback