Hata msn

Så jävulskt. Nu tvingar msn mig att installera den senaste versionen av msn för att jag ska kunna logga in. Så jag har som inget val förutom att göra det. Men jag vill inte ha den nya versionen! I den nya versionen ser man inte bilden på sina kontakter, och färgerna är helkonstiga. Jag vill ha den gamla versionen! Men det får man tydligen inte. Jag blir arg.

Kommentarer
Postat av: Sara Ostkrok

Jag vet, datorer suger!!!
jag hade virusuppdateringsproblemn i sinne igår.
Min datakunniga lillebror lekte support, det gick dock inte så bra..
Slutade med att en annan kompis tog över min dator via en fjärr eller nåt och han tog bort mitt gamla och hedde dit ett annat.
Jag fattar noll. Bara glad att allt funkar!
Själv så jobbar jag nästa helg, så jag kan tyvärr itne partaja med dig, men om du tar stan 2 veckor efter varann så ses vi säkert :)
ha en trevlig kväll!

Postat av: Sandra

Tjejjer, tjejjer... man ska inte bli för beroende av internet, då slipper man uppröras av sånna här saker. Där har ni hemligheten. Sådetså.

2007-09-14 @ 19:11:01
Postat av: Malin

Jag såkade ut för samma irriterande händelse imorse, och jag kan inte annat än säga att jag håller med dig Elin! Är mycket missnöjd med den nya versionen av msn, av precis samma anledningar... känns som att en ny version av något ska vara bättre, men denna känns mycket tristare.

2007-09-14 @ 21:39:15
URL: http://blogg.malinb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback