Teenage mutant ninja turtles!

Hemma! Lite tråkigt, men jäkligt skönt också. Vet inte när jag senast var med om en så hård helg... Tre dagar av konstant öldrickande blir man ganska sliten av. Sömn blev det inte mycket av med tanke på att alla tävlingarna började vid niotiden på morgnarna... Så när vi steg upp kl åtta fredag och lördag var vi som fortfarande fulla och vi försökte vårt bästa för att behålla fyllan hela dagarna. Bland annat var vi med i en ölhävartävling vid lunchtid på lördagen. Vi var inte så bra. Vi var faktiskt sämst i alla tävlingar. Turtles var inte så ninja som vi trodde. Bättre gick det för Saras lag Barba. Sara kickade ass i hinderbanan och hävde öl utan dess like. Väldigt imponerande.

Efter tävlingarna p-nappade vi lite för att orka hålla igång på kvällarna. Var på sittning i våra outfits både fredag och lördag. Sittningarna var rätt galna med rolig underhållning och ännu mer öldrickande. Efter sittningarna var vi på mellanfest någonstans innan vi gick ut på kåren (och drack ännu mer öl).

Igår steg vi upp halv nio för att köra bil ända upp till Skellefteå. Anna och Linnéa var mer morgonpigga än jag så de började köra och kunde sova lite i baksätet under dagen. Halv ett var vi framme och jag däckade i sängen. Idag är jag fortfarande trött, sliten och förkyld och har inte skrivit nåt mer på uppsatsen som ska in på onsdag. Ändå lätt värt det.

Här kommer lite bilder från helgen:




Det känns som att det är nåt grönt på alla bilder.

Kommentarer
Postat av: Ida

Det verkar som att du haft det helgrymt :)

Postat av: Olov

Hahaha, så jävla sköna. Gillar när ni har era ögonbindlar på, de var klart grymmast. Verkar varit en trevlig helg :)

2007-05-23 @ 14:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback