Allt är så konstigt

Det snöar ute. Känns konstigt. Jag har ju knappt accepterat att sommaren är över... Längtar väl lite till jul men mer till våren. Jag skulle lätt klara mig utan vinter. Är bara jobbigt när det är så kallt ute och man måste klä sig så mycket och bli blöt i skorna. Och mörkret. Mörkt när man stiger upp och går till bussen och mörkt när man kommer hem igen. Fast det är ju ganska mysigt med jul. Trots att jag inte är så förtjust i traditioner tror jag att jag vill ha en julgran i år. Har aldrig haft det sen jag flyttade hemifrån. Vill ha det mest för att det är mysigt med lamporna på granen. Fast det är ju två månader kvar.

Sitter och jobbar med hemtentan. Har lyckats välja en text att analysera men det går lite segt. Har skrivit typ tio rader hittills. Vet inte om det kommer att bli så mycket mer idag men vet inte heller när jag ska göra det annars. Den ska vara klar på fredag och vi är bara lediga på torsdag. Är så trött när jag kommer hem från skolan så då brukar det inte gå så bra att sätta sig och skriva.

Såg Djävulen bär Prada igår på bio. Boken var mycket bättre, roligare och helt annars än filmen. Tycker att några ändringar som de hade gjort var lite konstiga. Varför byta namn på tidningen från Runaway till Runway till exempel? Pojkvännen i filmen hade också fått byta namn. Slutet var också helt annars. Konstigt. 

Jaja, åter till hemtentan.  

Kommentarer
Postat av: Sandran

Fasiken vad nice med ett riktigt hem så man kan ha julgran! Är avensjuk på dig ska du veta =) Jag ska iallafall ha ett hembakat pepparkakshus i år har jag bestämt. Lycka till med hemtentan!

2006-10-22 @ 17:32:58
Postat av: Sandra

oj, skrev fel på namnet =)

2006-10-22 @ 17:33:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback