...

...och filmen var underhållande. Ganska rolig ibland. Men inte så mycket mer än så. Det var i alla fall en bra fredagkväll. Fredagen är ändå bara en enda väntan på lördagen.

Har jag sagt att det är fest imorgon?

Fredagkväll

                                              image800

Ska gå på bio ikväll och se den här filmen. Tror att den kan vara ganska kul. Känns som en härlig fredagkväll i alla fall. Idag kom jag på att den här veckan är den första på väldigt länge som det bara blir fest en kväll. (Har blivit väldigt många två- och tredagars i sommar alltså.) Men imorgon är det fest!  


Mitt nya hår

image799

Vad tycks?


12.29

God morgon (alt. god dag). Hinner inte skriva så mycket nu för jag ska gå till stan och träffa en blond neger. Sen ska jag klippa mig!

Hej så länge.

På Facebook idag

"Elin and Calle Schulman are now friends."

(Alex är jag redan vän med.)

Trekant, någon?


Idag var jag på biblioteket och lånade kurslitteratur

(Förlåt Nisse-Olle och Anna.)

image796

Snart börjar allvaret.

The girls are back

Nu har tjejerna kommit hem från Grekland! Så nu hoppas jag jag slipper vara uttråkad mer. Däremot kommer jag nog att få lite blekhetskomplex när vi ses, men det får jag ta. Kul att de är hemma i alla fall!

Mitt första U

Så länge jag kan minnas har jag varit en sån som inte har tagit mig för att plugga inför ett prov förrän dagen innan provet. Jag har väntat in i det sista med att skriva uppsatser, hemtentor och andra arbeten. Och alltid har det gått vägen. Så jag har länge tänkt att det skulle vara bra för mig om det någon gång inte skulle gå bra, så att jag kanske skulle lära mig att ha lite framförhållning när det gäller mitt pluggande, så att det alltid behöver bli så stressigt.

I sommar läste jag inte någonting på min kryptologikurs förrän kvällen innan. Jag gjorde lite drygt hälften av alla instuderingsfrågor och pluggade in ungefär hälften av det. Så jag blev ju inte direkt överraskad när jag idag fick veta att jag inte klarat tentan. Och jag blev inte alls besviken eller arg på mig själv. (Låt mig bara tillägga att om det hade varit en tenta som har med svenska att göra hade jag blivit helt förkrossad.)

Den ena frågan är nu om jag ska orka plugga mer och göra omtentan på onsdag. Jag behöver ju inte den här kursen och jag tror inte att det blir några konsekvenser med csn om jag inte klarat den. Dessutom har jag mina böcker i Umeå, så tisdagkväll är den enda dag jag kan plugga mer, med tanke på flytt och allt. Det känns dock onödigt att inte få ett betyg i en kurs som jag ändå lagt ner tid på; stigit upp tidigt på morgnarna och inte minst köpt en bok för 900 spänn till.

Den andra frågan är om jag lärt mig att börja plugga i tid till nästa gång. Jag är mycket tveksam faktiskt. Med kryptologikursen kan jag ursäkta mig med att det är en mattekurs som inte har egentligen någonting med språk att göra, och att det var därför jag inte klarade den. Jag tänker att om det hade varit en svenskkurs hade det ju varit lugnt ändå.

Jaja, jag får återkomma med svar på frågorna någon annan gång. Ledsen att jag tråkade ut er med allt detta.


Eins zwei polizei

Minns ni den här låten?



Hahahaha. Jag dör typ.

Weeds

image795

Grym serie. Såg sista avsnittet i säsong två i våras och ikväll visades det på tv. Tre avsnitt i säsong tre har släppts och de har jag laddat hem nu. Säsong två slutade väldigt spännande och det ska bli intressant att se vad som händer.

För övrigt gillar jag scenen när Nancy säger till sin son att marijuana är ungefär som tomater. Humor.

Jag ska bli potatisodlare

Idag köpte jag en blomma som jag har tänkt ha i mitt badrum. (Har förresten tänkt skriva ett inlägg om alla blommor jag skaffat den senaste tiden någongång, men det får vänta lite. Om ni kan vänta. För visst verkar det spännande?) Hursomhelst. När jag planterade om blomman upptäckte jag knölar på rötterna som jag misstänker är potatis. Se själva:

image794

Jag har alltså potatis i min krukväxt. Sjukt va? Men ganska smidigt. Nu slipper jag ju köpa potatis. Jag behöver bara kolla om min blomma producarat några knölar och sen är det bara att äta. Erkänn att ni är lite avis.

Lika som bär?

Vem tycker ni att den manliga versionen av mig är mest lik?



     
Martin i BWO eller Joey Tempest?

Skämmer bort mig

Jag ska klippa mig på fredag kl 13.30. Det blir nog inga större förändringar, förutom att det ska bli kortare då. Ska klippa mig på Karma igen, för tredje gången. De har 20 % studentrabatt så man kommer undan med en klippning för 320 kr. Värt.

I julklapp fick jag presentkort på Aqua Spa, som jag inte har använt. Någon som har något tips på vad jag ska ta för behandling? Jag funderar på ansiktsbehandling eller manikyr. Eller en massage kanske...hmm... Hjälp mig.

FF!

Foo Fighters nya låt The Pretender hittar du här. Den är jäkligt bra, såklart. Och jag är fortfarande kär i Dave Grohl. Mmm...såg ett klipp från den riktiga videon, som inte finns ute än, och han var mycket het.

Möbler och skräp

Ikväll har jag försökt räkna ut måtten på min nya lägenhet. Har ju en ritning över planlösningen, men det står inga mått på väggarna, vilket är lite störande. Efter lite försök med att räkna lite med x och y och skalor och allt möjligt tror jag att jag har lite koll på hur långa väggarna är. Så nu har jag ritat in soffa, säng, bord, byrå och lite andra möbler där jag har tänkt att de ska stå.

Det finns egentligen inte så många möbleringsmöjligheter och det är ju lite svårt att veta så här var olika möbler platsar. Jag är bara lite uttråkad (Anna, Sandra och Linnéa är fortfarande i Grekland) och så peppad på att flytta in lägenheten att det kändes kul att göra. Och dessutom fick jag träna två sidor av mig som väldigt sällan används - den matematiska och den konstnärliga.

I morgon ska jag försöka dra mig iväg till Annas förråd, där alla mina grejer står, och sortera mina grejer. Mycket ska slängas, mycket ska jag ställa i farmors lada och mycket ska med till Umeå. Problemet är bara att dessa grejer är blandade med varandra i en salig röra. Det måste jag ta tag i i veckan.

Sommaren 2007

Sommaren är över. Man märker det på vädret och på Station 8:s besökarantal. Den här sommaren har varit en av de absolut bästa och det är lite ledsamt att den är över. Idag har jag sagt hej då till Malin, som åker till Polen för att läsa till psykolog, och för ungefär en månad åkte Sara hem. Det roligaste med sommaren är ju att det är så många hemma och det är jättetrist när de åker tillbaka.

Höjdpunkterna under sommaren 2007 har varit många. Stadsfesten, Storsjöyran, midsommar och alla onsdags- och lördagsutgångar på Station 8 toppar nog listan. Sen har det varit en massa andra roligt också, som surströmming, grillning, stranden, minigolf, kubb, kalas, wakeboard, langos, en jävla massa öl och inte minst stugfesten förra helgen.

Här kommer lite bilder från sommaren 2007:



Det känns jobbigt att det är över och jag längtar redan till nästa sommar. Jag ser dock framemot hösten också, vilket gör det lite lättare att lämna sommaren 2007 bakom mig. Fast det är inte lätt. Ett stort tack till alla er, som hjälpt till med att göra den här sommaren till den toppensommar det var.

Dagen

Oj. Jag har sovit nästan tolv timmar i natt. Det var skönt.

Snart ska jag gå på stan med Malin, utan att spendera några som helst pengar. Förutom om vi ska fika med Jens och Maria. Annars - inga pengar. Promise.


Men, så drygt

Jag är jättetrött. Steg upp ovanligt tidigt idag och har varit igång hela dagen. Men ändå får jag inte gå och lägga mig.

Slog igång tvättmaskinen för ungefär två timmar sen. Skulle gå och hänga upp tvätten när jag upptäckte att den hakat upp sig och bara kommit knappt halvvägs genom programmet. Så jag var tvungen att manuellt hoppa fram den ett steg så att den skulle kunna fortsätta. Och nu sitter jag och lyssnar på att den ska gå igenom resten av programmet, med centrifugering och allt vad det innebär. Sen ska jag hänga tvätten. Sen får jag sova.


Smartjag

Jag måste bara konstatera igen att jag inte är så smart när det gäller den här kryptologikursen. I fredags när jag skulle åka hem till Skellefteå tänkte jag att jag inte ville ha så mycket packning med mig hem, så jag lämnade kryptologiboken och anteckningsblocket i Linnéas lägenhet. Tänkte att jag kan hämta dem när jag ändå flyttat till Umeå. På bussen hem kom jag på att möjligheten att jag måste skriva omtenta nästa onsdag är väldigt stor, och hur lätt blir det att plugga mer när jag inte har mina böcker? 

Jaja. Är huvudet dumt får betygen lida.


IKEA!

Jahopp. Fort gick det att handla upp alla sina ihopsparade pengar. Jag köpte allt ifrån köksbord till gardiner till blommor till lampor till slevar till hyllor till småkrafs. Dessutom har jag beställt soffa och köksstolar som ska köras direkt till Umeå.

image749

Jag och mamma hade fullt sjå med att försöka styra vagnarna, vilket blir otroligt svårt direkt de får lite grejer i sig. Inte för att det här är lite grejer direkt...det är ganska mycket grejer. 62 varor, för att vara exakt.

Det är fantastiskt roligt att spendera pengar!

Min lägenhet

På måndag om en vecka tar jag mitt pick och pack och flyttar in i min nya lägenhet. Den ligger på Kuratorvägen 33 i Umeå, här alltså. Det är väldigt nära till universitetet och ännu närmare till IKSU, där jag tänkt köpa kort och bli en hurtbulle.

Lägenheten är 42,2 kvm stor och planlösningen ser ut på följande sätt:

image747

Jag har lite bilder inifrån lägenheten också, men killen som bor där nu hade så fula möbler, så det förstör bilden av lägenheten. Kan lägga upp bilder sen när jag har fått till det fint. Utsidan av huset ser i alla fall ut på detta sätt:

Hyran på lägenheten är 3559 kr i månaden, exklusive el. Det blir lite saftigt så jag håller på kolla upp det här med bostadsbidrag som jag hoppas att jag kan få.

Hit ska jag alltså flytta om drygt en vecka. Det känns toppen, men lite konstigt också. Är alltid skumt varje gång man sover första natten i en ny lägenhet, och det kommer det förmodligen att vara den här gången också. Men man brukar vänja sig snabbt också och förhoppningsvis även börja trivas, vilket jag nog ska börja göra.


Förresten tycker jag att det är lite kul att de två senste lägenheterna jag har bott i har haft nummer 32 och 33. Och för ett par år sen bodde jag på nummer 34. Men nu blir det en 33:a igen alltså. Det blir bra!


IKEA i morgon!

Det verkar som att jag och mamma ska åka till IKEA i Haparanda i morgon. Ska köpa en massa smågrejer och olika saker och även göra en beställning på soffa och köksbord. Ska skriva ut min handlarlista som jag gjort så jag har något att gå efter i morgon. För det är inte bara en grej jag behöver kan jag säga.

Jag flyttar om en vecka och en dag! Längtar!

Det obligatoriska söndagsinlägget

Här kommer lite bilder från igår:

 Anna var glammig som vanligt och drack mousserande. Brun och fräsch var hon också efter en vecka i Italien.
 Vi förfestade hos Anton och Maja där vi spelade Buzz. Anna kommade hem segern i Music Quiz och jag vann i Mega Quiz. Kul var det!

 Anton ville inte störa sina grannar så innan vi gick ut gick vi förbi hemma hos mig och sjöng lite singstar...

 ...och posade lite.

Sen gjorde vi lite ansiktsomvandlingar. Här är Anna som man:  Hahaha, vilken snygging! Och Anton som afrikan och indier:   Anna som apa kan ni se i två inlägg nedan.

 Blev bara två bilder ute; ett på Anna i baren och ett på bartendern.

 Efter krogen hookade vi upp med Magnus (som det visar sig att jag har gemensamma bekanta med) och gick och käkade på Frasses.

Det var gårkvällen det.

Mat!

Gårkvällen var toppen! Ska lägga upp lite bilder och sånt sen.

Nu ska jag och pappa gå till matfesten och äta. Är mycket möjligt att det blir en langos för min del... Mmm...

Gissa vem av mina vänner det här är

image721

Vem är snyggast?

På Beks blogg hittade jag lite tidsfördriv. Han hade hittat en sida där man kan transformera sitt ansikte på olika sätt. Så nu vill jag höra: vilken Elin är snyggast?

image711 Elin som apa? (Fast Elin som apa har ni ju i och för sig redan sett ett par gånger redan.)

image712 Elin som bebis?

image714 Elin som asiat?

image715 Elin som indier?

image716 Elin som afrikan?

image717 Elin som kille? (Jag skulle då lätt hångla med mig.)

image718 Elin som gamling? (Jaha, då vet jag vad jag har att se framemot.)

image719 En målad Elin?

image720 Fylle-Elin? (Då känner ni igen mig om vi ses ikväll då!)

Här kan du prova själv.

Förfest fixad

Blir så att vi ska vara hos Anton och Maja ikväll, och de har eget singstar så jag behöver inte ta med mig mitt. Han var lite orolig för grannarna dock så vi kanske inte kan skråla hela kvällen.

Sen blir det utgång på Station 8 och den
här låten vill jag höra ute ikväll.

Vad ska jag sysselsätta mig med till klockan sju då?

Back in She-left-you

Tillbaka i Skellefteå. Här är allt som vanligt. förutom att vi har fått en till rondell på söder. Hur många börjar de vara nu?

Nu ska jag gå på stan en sväng. Måste på systemet inför ikväll. Vet inte riktigt var vi ska vara, men hoppas att vi kan vara hos Anton. Han bor så nära mig och då kan jag ta med mig singstar. Då kan han prova ta revansch från förra gången. Prova alltså. Han kommer inte att lyckas.

Ingen bra dag

Fy vilken dålig start på dagen. Det spöregnade när jag cyklade till tentan och jag var genomsur när jag kom fram. Frågorna som kom på tentan var självklart inte de jag hade hoppats på och jag ska ha riktigt tur om jag klarar den. När jag skrivit klart tentan fick jag veta att det här har hänt min kära morbror och blev jätteledsen. Fast det gick ju någorlunda bra i alla fall och jag hoppas att han ska bli bättre snart. Jag tycker väldigt synd om min kusin.

Så man kan väl säga att den här dagen har varit ganska kass hittills, men det betyder ju förhoppningsvis också att den bara kan bli bättre. Nu ska jag packa ihop mina grejer och städa undan efter mig så att jag hinner med bussen som går kl 12 till Skellefteå.

Tjejen med framförhållning

Jag sitter hemma (eller i alla fall hemma hos Linnéa), själv, en fredagkväll. Minns inte när det hände senast faktiskt. Jag kan inte hjälpa att känna mig lite tragisk, trots att jag har en väldigt bra anledning (tentan) att göra det. Antar att jag är ganska van att ha människor omkring mig för det mesta och att umgås med tjejerna i princip jämt. Egentligen tycker jag inte att det är tragiskt att sitta hemma en fredagkväll och bara vara med sig själv, utan tycker nog att det kan vara ganska skönt. Observera dock att vi pratar om fredagkväll här. Inte lördag. På lördagkvällar är det förbjudet att vara hemma själv. Jag skulle vilja påstå att det är förbjudet att vara nykter en lördagkväll till och med.

Hur går det med pluggandet då? Ja... Jag har kanske gjort 70 % av alla instuderingsfrågor och inte börjat plugga på dem än. Det känns som att det här kommer att bli den första tentan någonsin som jag får underkänt på. Och det förtjänar jag verkligen. Har bara slappat och inte gjort nåt vettigt på hela sommaren. Och hur smart är det att dagen innan tentan börja plugga på allvar, när man har tenta på en hel bok? En matematisk bok. På engelska.

Inte så smart.

Skellefteå får mig i helgen

Jag har haft beslutsångest hela dagen för att jag inte har kunnat bestämma vilken stad jag ska skämma ut mig i i morgon. Efter noggranna överväganden och ett telefonsamtal med min kära, och alltid lika peppade (och peppande), vän Anna L-S har jag bestämt mig för att gamla goda Skellefteå får äran att ha mig även denna helg. Jag kommer att få väldigt många tillfällen att festa i Umeå i höst, så jag känner att jag kan spendera de helger som är kvar innan flytten (dvs två) i Skellefteå. Blir kul att träffa Anna också, något jag hoppas att jag kommer att få göra betydligt oftare efter att jag flyttat.

Nu: åter till pluggandet. Bara fyra kapitel instuderingsfrågor kvar innan jag kan börja läsa på alla frågor!

Tenta om 15 timmar

Tror ni att det här kan öka min motivation att plugga?

image710

Jag hoppas verkligen att det ska göra det. Om inte annat blir jag pigg av allt socker. Och det är ju är bra. Och jag har hört att fisk smörjer hjärnan, vilket kan vara behövligt. Min känns väldigt rostig för tillfället.

Fredag?

Är det fredag?

Tydligen.

Känns det som fredag?

Nej.

Världens sämsta fredag

Hemkommen från kryptologins sista föreläsning. Tenta i morgon. Nu ska jag vila lite i högst en timme. Sen börjar helvetet.

Ge mig självdisciplin

Jag är ju helt hopplös. Jag har alltså tenta på lördag och har haft i princip hela dagen på mig att plugga inför den. Men vad har jag gjort? Inte mycket kan jag säga. Mest suttit vid datorn faktiskt. Av alla instuderingsfrågor vi har fått har jag kanske gjort en sjundedel och inte ens pluggat in så att jag kan svaren på dem. Hur tänker jag då? Jag har alltså i morgon på mig att lära mig allt vi ska ha lärt oss den här kursen. Herregud.

Blä, så tråkigt

Jag försöker få det så trevligt att plugga. Har lagt ut en filt på gräsmattan och tagit på mig bikinin. Solen skiner. Visst ser det ändå lite trevligt ut?  Men så här kul tycker jag att det är:  

Jag undrar verkligen hur detta ska gå.


Hehe

Usch, vad jag är opeppad på att plugga. Och trött är jag också. Skulle helst vilja lägga mig och sova. Men i stället måste jag göra flera hundra instuderingsfrågor. Fattar inte hur jag ska hinna. Har ju tenta på lördag! Ghaa...

Missade föreläsningen igår för att jag var bakis, men idag lyckades jag flirta till mig anteckningar från igår. Ni minns den där killen som pratade med mig när jag var osminkad? Idag pratade jag i alla fall tillbaka lite, och hips vips hade han erbjudit sig att kopiera av sina anteckningar. Fick några av hans svar på frågorna också. Som tack fick han ungefär världens största leende. Jävlar så värt.


Calle is back!

Yes! Calle har börjat blogga igen! Så underbart. Bloggen hittar ni här.


Grekland - tenta, 1-0

I morgon åker Anna, Sandra, Linnéa och Sofie till Grekland. Själv ska man plugga och skriva tenta. Jag är inte alls avundsjuk.

Jag har gett upp alla pluggförsök för ikväll och är uttråkad. Så nu ska jag träffa Olov och Jonas och köpa glass!

Lite bilder från igår

Igår var det party. Här är lite bilder från Annikas fest, klassfesten, bussresan till stan och Rex:



Idag har jag lite fylleångest, ångest för att jag sov bort hela dagen och ångest över att jag inte har pluggat något idag. Men det var trevligt igår så.

16.35

Jag tror att jag just tog nytt rekord i att sova länge. Jesus Christ.

Kul med kommentarer!

Vad duktiga ni har varit på att kommentera de senaste dagarna, mina kära läsare! Det gillar jag. Fortsätt så, så fortsätter jag med min bloggfeber!

De tar aldrig slut

Nu har jag gjort 40 instuderingsfrågor på kryptologin. Duktigt va? Nu har jag bara ca 400 kvar, eller så. Och sen måste jag plugga in alla. Innan lördag...

Men nu ska jag belöna mig själv genom att vaxa bikinilinjen. Oj, så trevligt det ska bli! Jag har verkligen längtat.

Facebook

Är Aftonbladet snabba eller? De har aldrig skrivit en enda artikel om Facebook förrän nu. Den där artikeln borde ha kommit för ungefär tre månader sen.

Hursomhelst gillar jag Facebook och uppmanar alla som inte redan har en användare där att skaffa en!

Dejta en kändis!

Hittade den här länken på Beks blogg. Man kan räkna ut vilken kändis man passar bäst ihop med. Jag fick Fredrik Ljungberg på killfronten och Tuva Novotny på tjejfronten. Typiskt. Jag hade hoppats på Måns eller Persbrandt. Fast på tjejfronten är jag nog rätt nöjd ändå. De andra alternativen var inte så häftiga. Jag menar, Lill-Babs och Babben...hmm.

Kan någon komma hit och dekryptera min handstil åt mig?

Hur ska jag kunna plugga när jag varken kan läsa eller förstå mina anteckningar?

image690

När jag gick i mellanstadiet blev jag tillrättavisad av min fröken för att hon tyckte att jag skrev så slarvigt. Jag blev lite ledsen för jag kunde verkligen inte skriva finare. Det kan jag fortfarande inte, som ni märker. Stackars mina framtida elever.

Lika som bär?

              
     Sofie?                     Maja i The Sounds?

Till min förkylning

Idag firar vi en vecka ihop. Det är en vecka för mycket. Nu är jag jävligt less på dig, ska du veta. Om du inte lämnar mig snart vet jag inte vad jag kommer att ta mig till. Du hindrar mig från att sova på nätterna och skämmer ut mig inför min klasskompisar på dagarna. Varför fortsätter du att jävlas med mig? Vad har jag gjort dig, förutom att misshandla dig tillbaka med lite alkohol ibland? Och det förtjänar du.

Men nu får det vara nog. Om du inte lämnar mig innan i morgon så kommer jag att bada i havet samtidigt som jag häller i mig en kvarting. Det är ett ultimatum. Så lämna mig nu och kom aldrig mer tillbaka.



Detta hände också igår

Har lite andra bilder från igår också.

På förfesten spådde vi varandra och fick veta vilka som skulle bli våra stora kärlekar. Jag tror att vi blev ganska nöjda allihopa. Jag var i alla fall väldigt nöjd eftersom jag fick Seth Cohen. Tror att Olov var ganska nöjd då han fick sin Scarlett också. Och Glenn fick sin hjärter dam.

  
Jag hade två damer och två knektar i stället för fyra knektar...


Vår förfest var lite lam med tanke på att det bara var jag, Anna, Jens, Olov och Glenn så vi drog vidare till en annan fest efter att ha konstaterat att vi alla är too pretty for porn.

   

Vid elva gick vi ut och träffade bland annat Anders i polisuniform. Sen började galenskaperna ni kan läsa om i två inlägg ner.

     
Även jag ville kramas lite med Günther såklart.

 Mina fina högstadiekärlekar.

Innan vi gick hem blev det McDonald´s. Och Anna passade på att ge igen för alla bilder jag tagit på henne under kvällen.
  

Sen blev det även lite bröstbilder som jag tror att jag gör bäst i att inte lägga upp...

I Umeå igen

Nu är jag tillbaka i Umeå och den här gången ska jag stanna en hel vecka, tills nästa söndag alltså. Jag kommer att ha föreläsningar varje dag mellan nio och tolv och på eftermiddagarna ska jag försöka plugga. Har ju tenta i kryptologi på lördag och är djupt bekymrad över hur det kommer att gå. Men jag ska försöka vara duktig och plugga så mycket som möjligt.

Nu börjar vara hungrig igen trots allt svullande i smörgåstårta och paj på Malins kalas, så jag ska göra lite fika.

Anna the groupie

Igår var min vän Anna väldigt kändiskåt. Varje gång jag träffade henne stod hon och klängde på en ny kändis. Lite pinsamt kan man tycka. Här är i alla fall några av kändisarna som Anna hookade up med igår:

 Anna och Günther

  Anna och Brolle

 Anna och E-type

 Anna och Paradise Hotel-Jocke (som verkar väldigt intresserad av Annas...tröja)

 Anna och jag (i ett försök att vara Magnus Uggla)

Som ni ser är Skellefteå en väldigt kändistät stad. Eller det är inte dödfött med kändisar, som jag skulle ha sagt det.


Jag klarade det

Synd för er.


Farligt...

Jag ska INTE röka ikväll! Jag får inte. Om jag röker ikväll lovar jag att lägga upp en nakenbild på mig i morgon.

En kväll att minnas

Nu har jag vilat lite och ska nog snart vara redo att köra igång igen. Jag luktar dock fortfarande fruktansvärt illa, men det ska nog en dusch kunna bota. Tänkte först lägga upp lite bilder från gårdagen, som blev väldigt lyckad. Det var supermysigt i stugan och vi hade jättekul. God mat och goda (och lite för många) öl (som dracks alldeles för sent).

Medan ni kikar på bilderna kan ni lyssna på den
här låten som jag utnämner till gårkvällens låt.

                        

Tack allihopa för en toppenkväll!

Inte konstigt att man är bakis när man dricker till 03.00

Det snurrar.  Jag sitter i soffan och funderar på om jag ska orka gå och hämta vatten i köket. Eller om jag ska sova lite kanske. Jag skulle vilja duscha också. Jag har inte mycket till lukt på grund av min förkylning, men jag känner ändå att jag luktar rök. Har dock inte tillräckligt bra lukt för att kunna lokalisera röklukten. Det smakar rök i munnen också. Usch, vad äckligt.

Nä, jag tror jag måste sova en stund nu så att man orkar med en till festkväll!

Linnéas tv-bänk - sista delen

Och resultatet blev följande:

image637

Hon är en händig kvinna, Linnéa Engman.

Är det helg eller är det helg?

Det var ju typiskt. Första dagen på länge som jag går osminkad till skolan, och vad händer då? Jo, den enda någotsånär fräscha mattenörden börjar prata med mig. Så vad lärde jag mig av det? Jo, att man aldrig ska gå osminkad någonstans. Ever.

Helgen ser i alla fall ut på detta sätt:

Ikväll: Fest i Lisa och Emils stuga i vaddetnuheter.
I morgon: Fest hos Anna och utgång.
På söndag: Kalas hos Malin.

Detta ger stöd åt min teori att livet är en fest (/kalas).

Mer sex till ungdomarna!

Läste just det här och blev förbannad. En moderat (surprise!) politiker tycker att ungdomar har för slapp attityd till sex och tycker att det är förskräckligt att man har knullkompisar. Så för att minska spridningen av könssjukdomar och annan skit som blir påföljden av sex borde man hellre avstå från sex, tycker hon.

Jag tycker snarare att folk ser för allvarligt på sex. Sex är roligt, skönt, hälsosamt och fantastiskt så länge det sker på rätt villkor. Och så länge ungdomarna vet att de ska skydda sig och kan mycket om sex, vad är det så som är så jäkla farligt? Att ha knullkompisar är väl ett jättebra alternativ, om man inte vill ha ett förhållande. Låt undomarna knulla och börja prata med öppet om sex så att de vet vad de håller på med, i stället för att försöka få dem att inte göra det med varandra. För det kommer aldrig att gå.

Sex är väl någonting bra, eller?

Partyfolk sökes

Anna ska ha fest i sin lägenhet på Åsgatan 35 A på lördag. Alla är välkomna! Kom direkt dit vid sjutiden, eller hör av er till mig eller Anna först. Efter det blir det utgång på..tro det eller ej...Station 8!

Vi ses då!

Konstigt med msn

Det är något konstigt med msn. Det skickades en länk till mig där det stod att man kunde se vilka som raderat en från sin msn-lista. När jag klickade på den blev det något konstigt och jag loggades ut från msn. Och sen skickade jag omedvetet iväg samma länk till andra på min msn-lista.

Jag vet inte om det är något virus eller så. Håller på göra en sökning nu. Men om ni inte vill skicka iväg länken till personer på er msn-lista, så klicka inte på länken om den skickas till er!

Är det fredag?

Haha. Den här sidan var rätt kul.

I morgon är det fest i Lisa och Emils nya stuga som ligger vid Norsjö någonstans. Vi ska äta mat och dricka öl, och jag hoppas på nåt wakeboardåk också. Vi verkar bli ganska många där och jag tror att det blir kul!

Jag och Linnéa kommer till Skellefteå vid två-/tretiden i morgon och sätter av mot stugan då. Om det är någon annan som också har tänkt åka vid den tiden kan vi ju samåka! Hör av er i så fall.


Arbetet med tv-bänken fortsätter

image636

Oj, så fint det blir!


Läget

Idag känner jag mig lite piggare, men jag är fortfarande inte helt frisk. Men det är skönt att känna att det går åt rätt håll i alla fall. Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag och Linnéa gå på stan.


Tv-bänken i sin nuvarande skepnad

Här ser ni Linnéa måla grundfärgen på sin tv-bänk.  

Vi vet inte riktigt varför man ska ha grundfärg, men dit ska den. När man har målat den måste man vänta i tio timmar på att den ska torka. Linnéa är så ivrig att måla den brunsvarta färgen och se hur det blir att hon ett tag övervägde att stiga upp klockan sex i morgon bitti för att måla första varvet. Men det tror (hoppas) jag inte att hon kommer att göra.

I morgon har jag skola 9.15-12.00. Efter det ska vi gå på stan.

Det blir säkert fint

Idag har jag och Linnéa varit på jakt efter en ny tv-bänk åt henne. Vi har varit på Jysk, Mio och Expo utan att hitta någon. Linnéa bestämde sig då för att hon ska måla om den hon redan har. Så vi åkte till Färg och Tapet och den inte så muntra försäljaren lurade på henne grejer för ungefär lika mycket som en ny bänk skulle kosta. Så nu ska här målas!

Jag är fortfarande krasslig, så det blir ingen fest ikväll. Man får hålla sig till helgen, helt enkelt.

Nu ska vi äta Grandiosa.

En liten fotorunda

Förstår ni nu vad jag menar när jag säger att hörsalsrundan är en katastrof?

image631

Gick förbi Ålidhöjd och spanade in huset dit jag ska flytta snart också.

image632

 Den översta balkongen är min!

Och nu kommer Linnéa!

Vilken slutledningsförmåga!

Ikväll har jag sett Morden i Midsomer tillsammans med Linnéas mamma. Solveig var imponerande och kunde säga vem som var mördaren efter ungefär 30 minuter. Hon listade även ut vad som skulle hända näst och nästa offer. Jag är impad!

Nu ska jag sova så att jag orkar dra mig till skolan i morgon. Skolan ser för övrigt ut som en katastrof. Hörsalsrundan är helt öppen och har inga väggar omkring sig. Har sett bilder på hur det ska se ut när det är klart, och det blir nog fint. Men fattar inte hur de ska hinna klart innan den "riktiga" skolan börjar.

Jaja, sov gott!

Jadå. Min vän Sara var helt normal under Storsjöyran.

Se själva:

         

Repris nästa år!

Jag är en riktig kock ju

Jag tror att chili con carnen blev riktigt bra! Jag har inte så mycket till smak, så därför vet jag inte säkert. Men det var väldigt enkelt och ganska billigt också, så nu vet jag vad jag ska äta i höst!

I afton har jag, förutom att laga mat, sovit i ungefär en och en halv timme. Skönt var det, men nu känner jag mig ännu konstigare än tidigare. Har bänkat mig i soffan nu och där ska jag nog hålla mig hela kvällen.

Och i morgon kommer Linnéa hit, så då får jag sällskap! Vi hade pratat om att festa i morgon kväll, men om jag känner mig så här blir det nog inget med det tyvärr.

Nu ska jag föra över pengar till Lisa och Emil så att de kan handla inför festen i deras stuga på fredag. Det ska bli kul!

Seg

Usch. Idag känner jag mig ännu mer förkyld än igår. Snoret rinner och huvudet befinner sig i sin lilla bubbla. Jag lyckades ändå ta mig upp i morse för att göra bort min och Annikas redovisning, som känns jättebra att ha avklarat. Det gick helt okej faktiskt.

Idag har jag varit duktig och köpt mat som måste tillagas på riktigt, och inte bara i mikron. Chili con carne blir det!

Nytt bord

Nu har jag köpt ett soffbord! Mannen jag köpte det var var superschysst och körde hit bordet till mig. Och Linnéa är snäll och låter mig ha bordet här tills jag får min lägenhet i Umeå. Jag är väldigt nöjd med bordet och billigt blev det.

image621

Tv-bänk - check
Soffbord - check

Bara ungefär en miljon andra grejer kvar nu.

Oväntat?

                                image620Fiiiin!

Jag fick bara ett fel på det här
Alex Shulman-testet! Och frågan jag svarade fel på tycker jag inte stämmer riktigt. På de andra frågorna tvekade jag inte ens. Kolla nu vad du kan om min älskling.

Snuvig

Har just haft första föreläsningen med kryptologikursen efter sommaruppehållet. Jag har inte läst nånting i sommar och känner mig ganska lost måste jag säga. Försökte hänga med det han sa, men jag satt mest och drog in snoret som så gärna ville ut ur näsan.

Nu sitter jag på UB och väntar på att träffa
Annika. Vi ska förbereda vår redovisning som vi ska ha i morgon.

Och nu måste jag gå och snyta mig.

Calle måste fortsätta!

Nej! Jag vill inte att Calle ska sluta blogga! Skriv på här om inte ni heller vill det.

I Umeå

Nu är jag framme i Linnéas lägenhet Umeå och har handlat och ätit. Min förkylning har verkligen brutit ut och jag känner mig jättehängig. Tydligen kunde inte alkohol bota förkylningen den här gången. Men jag tycker att det är typiskt att jag måste bli sjuk just när jag ska ha skola. Jag har ju fasen varit ledig nästan hela sommaren, så det hade varit lämpligare om förkylningen hade kommit då istället.

I morgon måste jag stiga upp klockan åtta. Det var inte igår alltså. Och det blir inte kul. Men det är bara att härda. Önska mig lycka till.


Snygga tjejer!

Jag, Linnéa och Anna blev fotade av nightlife.se igår. Om ni vill se hur fina vi var kan ni gå in här, klicka på "nattliv/premiär" och välja "Station 8 Skellefteå 2007-08-11". Fotografen var snäll nog att inte lägga upp den första bilden han tog, där det såg ut som att jag höll på skratta ihjäl mig.

Och lägg märke till bilden som är tagen uppifrån som fångade Olov, Jonas, Sofie, Maria med fler.

Igårkväll

Tog inte så många bilder igår för att jag fick slut batteri på kameran. Hann dock ta några på förfesten.

 Alla tyckte att det var jättespännande när Linnéa skulle måla fransk manikyr. Vi gapade av fascination när hon drog perfekta linjer med det vita lacket.

 Lisa och Emil har tänkt starta en blogg som heter "Elins liv i bilder" för att hämnas på mig för att jag alltid lägger upp bilder på dem. Vi får väl se hur det blir med det.

 Söta är de i alla fall.

 Senare på kvällen åkte gitarren fram. Sebbe är grym på att spela och sjunga.

 Anna och Sebbe ska spela på Kåffe In nästa onsdag kl 21. Eftersom jag måste vara i Umeå även nästa vecka kommer jag nog att missa det tyvärr. Jag tror att det kommer att vara en riktigt bra spelning.

Efter detta gav kameran upp så jag har inga bilder från utgången. Men det var väl det vanliga folket ute. Det vill säga ungefär hela Skellefteås befolkning.

Mot Umeå

Kvällen blev ungefär som jag förutspådde. Ölen bytte dock plats med varandra och en lakritsshot tillkom på listan över vad jag drack. Det var en trevlig kväll.

Ikväll åker jag till Umeå, där jag kommer att stanna tills på fredag. Har lektioner med kryptologikursen varje dag, men måste skippa den på tisdag och onsdag då vi har redovisningar med filmkursen. Kanske blir att skippa den på torsdag också om jag och Linnéa styr upp nån slags utgång på onsdag. Nån umeåbo som vill haka på? Är bara att höra av sig i så fall!

Kvällen:

Åka till Daniel i Myckle tillsammans med Lisa, Linnéa och Sandra.
Öppna en Mariestads.
Dricka.
Grilla kycklingfiléer.
Dricka.
Öppna en Sofiero.
Äta grillat.
Dricka.
Öppna en Carlsberg.
Dricka.
Prata.
Öppna en till Carlsberg.
Dricka.
Skratta.
Öppna en Kung.
Dricka.
Åka till Station 8.
Köa i baren.
Köpa en Carlsberg.
Ta ett bord
Dricka.
Mingla.
Vingla.
Dansa.
Dricka.
Skämma ut mig.
Köpa mat.

Systrar alltså

Ajdå. Jag kan just ha skällt ut min lillebror inför hans nya tjej just, helt obefogat. Trodde att han hade tagit vin ur en flaska som Sandra lämnade här i onsdags, men det verkar som att han inte har gjort det. Han erkänner då inte för varken mig eller mamma, vilket han brukar göra om han tagit nåt. Så han kanske inte har tagit vinet. Och då har jag varit värsta pinsamma storasystern i ondödan... Eller så har han tagit vinet och då var det helt rätt att han blev utskämd inför tjejen.

Jaja. Det löser sig nog.

Förkyld...

Snuvig. Uppsvälld och ond hals. Tung i huvudet. Fasen vad drygt. Jag orkar inte bli sjuk. Får försöka bota det med lite alkohol ikväll. Som bekant hjälper alkohol mot det mesta.

Nu: frukost
Sen: stan

Lika som bär?

            

Sandra?                      Blixt-Gordon?


Ååååå de e sommar

Stranden avklarad. Nu drar jag vidare till Balzac för buffé och kanske lite öl. Blir dock ingen utgång ikväll. Det sparar jag till imorgon!

Ses!

Big brother-viken

Boviken beach är det som gäller idag. Vi ses där!

Otränad, jag?

Jag har haft ont i armen hela dagen utan att förstå varför. Man brukar ha lite ont i kroppen dagen efter man har festat och jag tänkte att det kanske var det. Ikväll kom jag dock på den riktiga orsaken till min armvärk. Igår när vi var på stranden hade Anders med sig ett slags vattenboll - en liten boll som studsar på vattnet när man kastar den. Jag och Anna tyckte att den var lite rolig och kastade den mellan varandra i tio minuter kanske.

Och därför har jag världens träningsvärk idag. Av att ha kastat en bolljävel ett par minuter. Det är fasen illa.

Jag är besviken

Typiskt. Det blir inget IKEA imorgon. Pratade just med mamma som vill att vi skjuter upp resan till sista veckan i augusti. Det ska tydligen vara fint väder imorgon och hon och Leif ska måla någonting. Tycker att det är tråkigt när man bestämt att man ska göra nåt och man har hunnit peppa upp sig när man får veta att det inte blir av.

Men men. Jag har ju egentligen ingen panik med IKEA, så länge det blir innan jag ska flytta. Och är kanske bara bra att åka lite senare i sommar då det kanske är mindre folk där och inte lika bra väder ute. Man måste ju försöka se saker från den ljusa sidan, eller hur?

Jag är bara så peppad på att köpa allt jag vill ha så att jag kan planera hur jag ska möblera och ha det. Känns som att jag inte kan vänta längre, men det är väl bara att hålla sig lite. På måndag när jag är i Umeå får jag ju köpa soffbordet och imorgon kanske jag åker till Jysk och köper tv-bänken.

Jaja, slutpladdrat för ikväll.

Vems ... är detta och vad gör den i min ... (del 3)

Vems ryggsäck är detta och vad gör den i min hall?

image611

En redogörelse av gårkvällen

Jag antar att ni vill ha lite kommentarer om gårkvällen. Så varsågoda:

Förfesten var riktigt trevlig. Vi blev ganska många och jag tror att min bål uppskattades de flesta (och extra mycket av några också). Det var helvetiskt varmt i lägenheten så vi trängdes på balkongen och rökte som borstbindare (en liknelse som jag inte riktigt fattar). Jag fick superfina presenter. Blommor av tjejerna, som ni kan se i inlägget nedan, en vinflaska av Maria och Jens och jättefina koppar med tillhörande fat av Anna F. Tack så mycket!

Många tog det ganska lugnt och inte alla gick ut, vilket jag tycker var riktigt tråkigt faktiskt. Men vi som gick ut hade det ganska trevligt ute ändå. Vi tog oss ett bord ute på verandan och höll oss där i princip hela kvällen. Det var ganska mycket folk ute, men medelåldern var låg och jag träffade ett par av mina fina elever som är väldigt trevliga. Strax före två blev vi lite less så jag och Malin med fler ville ha mat. En mycket vinglig cykeltur senare befann vi oss på Max och tryckte hamburgare och pommes.

Malin sov hos mig och det kändes skönt att ha sällskap på hemvägen, så att man inte blev våldtagen. Man vet ju aldrig i den här stan längre. Både jag och Malin (som varit uppe sedan kl 5 på morgonen) var trötta och slocknade så fort vi kom hem.

Jag vaknade inte när du for i morse Malin, men hoppas att du sov gott!

Titta...

...vilka fina krukväxter jag fick av mina tjejer.

image610

De är mina allra första egna krukväxter och jag ska vårda dem ömt.
Jag vill flytta nu, nu, nu.

Sötnos

Idag på stranden träffade vi Annas systerdotter Olivia.

         

Hon är så söt att man nästan önskar att man hade en egen.
Men observera och betona ordet "nästan".

Horrorkväll?

Vi hade bestämt att vi skulle ha horrorkväll ikväll och se skräckfilm. Jag, Anna, Sofie, Sandra och Glenn fick uppdraget att hyra film och rösterna föll till slut på filmen Hypnos. Sandra tyckte att den var lagom läskig, vilket säger ganska mycket. (Oj, fick just en otrolig lust att berätta en grej som har med Sandra och filmen Exorcisten att göra, men borde nog låta bli...ska be om tillåtelse först.) Filmen var alltså inte särskilt läskig, men helt okej ändå. Om inte annat får man se lite schysta byst samt en och annan snippa.

Imorgon blir det tydligen stranden i Sjöbotten och på kvällen är mitt födelsedagsparty. Verkar som att det blir ganska mycket folk, men det är bara roligt! Det kommer kanske inte att vara lika mycket folk ute som förra onsdagen, men jag tror att det fortfarande är ganska mycket drag ute faktiskt. Det ska bli kul iaf!

Nu ska jag nog lägga mig så jag orkar upp på stranden imorgon!

Hardy!

Det finns en person som heter Oliver Hardy ju! Detta betyder att jag var kung på korsordet idag! Och han dog den 7:e augusti 1957, som var det datum vi skulle lista ut vad som hade hänt. Alltså skulle ordet jag tänkte kunde vara "anlitat" vara "avlidit". Jag har klurat ut det! Hör ni det, Sofie, Anders, Anna och Olov?

Information om Oliver Hardy finns
här.

Vems ... är detta och vad gör den i min ... (del 2)

Vems nyckel är detta och vad gör den i min nyckelknippa?



Jag har haft den här nyckeln i min nyckelknippa ganska länge. Säkert ett år. Problemet är bara att jag har glömt var den går. Är det någon som har en aning?

Fynd!

Yes! Hittade just det där soffbordet som jag tänkt köpa på Jysk på Blocket för 350 kr! Jag ringde upp och jag får köpa det. Det var nästan helt oanvänt också. Värt! Då sparade jag helt plötsligt 550 kr där! Tv-bänken måste jag nog köpa ny dock, men det känns inte så farligt nu.

The bränna is back!

Underbara väder! Har legat på stranden Skatan idag med Anna, Sandra, Sofie, Maria, Olov, Anders, Glenn och Jens. Och det var typ varmt i vattnet. Jag, som är värsta sortens badkruka, badade jättelänge. Kors i taket! Resterande tid spenderades med att försöka lösa Aftonbladets lilla korsord. Det gick sådär. Fast om det finns någon som heter Oliver Hardy kan man säga att det gick ganska bra. Måste kolla upp det.

Måste fixa nån middag nu. Borde gå och handla och laga något, men hur lätt är det när det fortfarande finns kvar matlådor i frysen? Ja, vi får se hur det blir.

Välkomna till födelsedagsbloggen!

Känns som allt jag skriver om är min födelsedag. Men men, det får ni ta. Det är snart över.

Är iaf hemma nu efter allt firande. Jag älskar verkligen att fylla år och att få saker. Öppna paket är bland det bästa som finns. Idag fick jag en stavmixer, ett rostfritt durkslag, en sån kakform som man kan baka kladdkaka i (som är det enda jag kan baka) och mer pengar. Av mamma fick jag en IKEA-resa, som vi kanske ska ta på fredag. Det ska bli nice!

Och det bästa av allt är att det inte är över! På onsdag ska jag ha kalas med tjejerna och då får jag ännu mer presenter. I like!

Suring

Det är slut surströmming i hela Norrland, fick mamma och Leif veta när de var på Konsum Erikslid och skulle handla för kvällen. Typiskt, sa de (som redan handlat ljusugnsbröd, tomater, lök och gräddfil) till butiksbiträdet. Chefen på Konsum hörde samtalet och erbjöd mamma och Leif sin personalburk, som alla anställda fått för att kunna spara ifall det skulle bli brist. Även butiksbiträdet kände att han skulle klara sig utan sin burk och gav bort sin också. Och tack vare dessa två vänliga själar får jag äta surströmming ikväll. Tack!

image605


Jag får svindel

Den här tjejen har gått upp på taket för att sola.

image603

Det kan man också göra. Jag föredrar balkongen dock.

Grattis till mig!

Födelsedagsbarnet har vaknat. Solen skiner, som den alltid gör den 6:e augusti. Idag ska jag förbereda för kalaset som jag ska ha med släktingarna på mammas sida ikväll. Vi ska äta surströmming och det ska bli ljuvligt.

Men nu ska jag sätta mig på balkongen en stund och bättra på brännan lite. Hej så länge!

00.01 - Kajsa var först

Kajsa säger:
Grattis på födelsedagen!!!
(Nu kan jag äntligen lägga mig och sova )


Elin säger:
Hahaha! Tack!


Kajsa säger:
Var jag först tro?


Elin säger:
Jepp!


Kajsa säger:
Jippie!!!


Nu är klockan 00.11 och både Anna och Sara har sagt grattis och undrat om de var först. Men det var de inte!


Påminnelse

Imorgon är det den 6:e augusti, vilket betyder att det är min födelsedag. Den som inte kommer ihåg att gratta mig får inte komma på mitt födelsedagsparty på onsdag. Men alla som kommer ihåg är hjärtligt välkomna!

Fest och kalas

Igår var det fest som vanligt. Vi var först hemma hos Glenn och sen gick jag, Malin och Veronica till min kusin Eriks kompisars båt som de parkerat i älven. Träffade Erik idag som knappt mindes att vi träffades igår. Så jag visade honom några av de här bilderna för att fräscha upp hans minne:



Som ni vet fyller jag ju år imorgon och idag hade jag kalas med släktingarna på pappas sida. Jag fick en mikrovågsugn, nagellack och pengar i present. Precis vad jag behövde!


 Här är presenten som jag gav till pappa (som också fyller år imorgon) och presenten som jag fick av honom. Lägg märke till att båda vi var tvungna att skarva med ett annat papper för att få ihop paketen.

Lite släktingar:


Sov nu

Hemma nu.

Sov gott.

Bästa låten



Jag kan inte sluta lyssna.

Jag fruktar...

Test snott av Annika.

om du får mer än 30 är du paranoid.
om du får 21 till 29 är du normal.
om du får 11 till 20 är nu nästan aldrig rädd.
om du får 10 eller mindre är du aldrig rädd.

jag fruktar ..


[ ] homosexuella
[ ] mörker
[ ] vara singel/ensam föralltid
[ ] va mej själv inför andra
[ ] höjder
[ ] svarta katter
[x] fåglar
[x] fiskar
[x] myror
[ ] köra
[ ] flyga
[ ] blommor elr andra plantor
[ ] bli rörd
[ ] eld
[ ] vatten
[x] havet
[ ] misslyckande
[x] grodor/paddor
[x] möss/råttor
[x] hoppa från höga ställen
[ ] snö
[ ] regn
[ ] min mamma
[ ] vind
[ ] clowner
[ ] stora folksamlingar
[ ] korsa broar
[x] döden
[ ] dö ensam
[ ] himlen
[ ] att mina föräldrar inte ska gilla vem jag är
[ ] bli rånad
[ ] män
[ ] kvinnor
[ ] ha ett jättestort ansvar
[ ] doktorer
[ ] tandläkare
[ ] att mitt hus ska brinna ner
[ ] tornado
[ ] orkaner
[x] sjukdomar
[x] att tappa bort min iPod
[x] ormar
[x] hajar
[ ] vapen
[ ] fredagen den 13
[ ] att fastna någonstans du är
[x] spöken
[ ] halloween
[ ] skolan
[ ] tåg eller tunnelbanor
[ ] udda tal
[ ] jämna tal
[ ] va ensam på natten
[x] växa upp
[ ] monster under sängen
[ ] läskiga ljud under natten
[x] att inte genomföra mina drömmar/mål
[x] blod
[x] att någon du älskar eller bryr dej om ska bli skadad
[ ] att någon du älskar eller bryr dej om ska skada dej
[ ] kärlek
[x] förlora någon du älskar
[ ] riva dej på papper
[ ] ramla medans du springer
[x] spindlar
[ ] fötter
[ ] nålar
[ ] ramla ner för trapporna
[x] drunkna
[ ] tatueringar
[ ] folk som inte pratar engelska
[ ] få problem
[ ] skada någon
[ ] knivar

TOTALT: 20

Kommentar: Jag är ju ganska tuff så. Förutom när det gäller myror, spindlar, fiskar, fåglar, hajar, ormar, grodor, råttor... Ja, ni fattar mönstret.

Gissa vem som ska ut ikväll

Lördag igen då! Jag har inga planer idag förutom att vänta på att det ska bli kväll så att man kan börja festa. Jag vet inte var vi ska vara ikväll, kanske blir hos Sandra. Kul ska vi ha iaf.

Jag måste dock ta det lite lugnt eftersom jag och min pappa, som båda fyller år på måndag, ska ha kalas imorgon på dagen. Hoppas jag får pengar så att jag kan köpa bordet och tv-bänken som jag sett ut.

Vi ses på Station 8 ikväll!

Hur kan man motstå?

Nu åker den här in i dvd:n.

image584

Säkert att ingen vill komma?

Någon?

Jag och Anna vill ha någon att spela spel eller se porrfilm med ikväll.

Hör av er om ni är intresserade!

Hur göra?

Idag när jag och Anna var på Jysk hittade jag ett sånt rumsbord som jag vill ha. Jag hittade även en matchande tv-bänk som jag också blev sugen på. Det blev lite jobbigt för mig för det blir dyrare än om jag skulle köpa från IKEA, men samtidigt har jag ju inte hittat nåt som känns helt bra på IKEA heller... Bordet och bänken blir 1900 kr tillsammans.

  
Bänken                 Bordet

Jag är helt kluven och måste kolla upp min ekonomi lite. Hur tycker ni att jag ska göra?

Lördag hela veckan

Då var det helg igen då. Igår pratade vi om att det känns som att det är helg hela tiden. Onsdagarna känns som lördagar och torsdagarna blir bara mellandagar innan det är helg igen. Måndagarna och tisdagarna är de värsta dagarna - bara väntan på "lillördag". Men jag klagar inte. Tvärtom tycker jag att det är riktigt soft med helg hela veckan.

Vad som händer den här helgen är oklart än så länge. Det blir dock ingen fest ikväll, utan vi håller oss till imorgon. Vet inte var det blir fest då, men det ska nog lösa sig. Det gör det alltid.

Bilder från igår och idag

Enligt tjejernas önskemål kommer här lite bilder från igår:



Ikväll har vi firat födelsedagstjejerna Anna och Linnéa i Bursiljum. Vi åt räkmackor och marängsviss, som Sandra porrade sig med. Sandra fick också tillfälle att klämma lite på Linnéas systers kanins kön.



Och tjejer, jag har preliminärbestämt att jag ska ha kalas på onsdag. Då kan de som vill festa och gå ut sen, vilket jag såklart tycker att alla ska göra. Välkomna då! Ni vet vad jag önskar mig! 

Lika som bär?!

Att en full kille ibland tycker att jag har vissa likheter med Laura Palmer, kan jag ändå acceptera och på något sätt förstå. Men när jag får höra att en flickvän till en killkompis tycker att jag är lik den här tjejen, då vet jag inte vart jag ska ta vägen.

image555

Jag säger bara thank you och hallelujah!

Japp, jag är bakis

Grattis Sandra, som lyckades få med mig på stan i morse klockan elva. Det var bra jobbat.

Nu ska jag sova.

Vems ... är detta och vad gör det i min ... (del 1)

Vems Labello är detta och vad gör det i min soffa?

image554

Ägaren får höra av sig till mig vid återlämning.

Grrr

Jag blir så förbannad. Ska man inte kunna ha en vinflaska hemma utan mina bröder ska ta den? Skulle ställa den på kylning för kvällen då jag upptäckte att den var borta. Fattade misstankar mot min bror John som var här en stund i förrgår och ringde honom och frågade om han tagit den. Han erkände snällt att han tagit den, men hävdar att han tog den åt Nils. Jag gav John en rejäl utskällning och klämde fram några tårar för att ge honom extra dåligt samvete. I ren protest gick jag ner på stan och systemet utan att sminka mig eller kamma håret. Jävlar så arg jag var.

Nu börjar jag lugna ner mig lite och tänker att jag nog inte skulle ha varit bättre själv om jag hade haft äldre syskon. Och snart kan jag nog börja bli peppad på fest också.

Storsjöyran - del 2

Här kommer fortsättningen.

På lördagen vaknade  vi som man alltid vaknar i tält: kvävandes. Solen låg på tältet och det fanns ingen luft. Vi tog en promenad till bilen och hämtade lite mer vatten och öl och sen somnade vi om en stund. Senare på dagen gick vi in till festivalområdet och köpte mat.
 Det stora orangea tältet bodde vi i!

Senare på eftermiddagen försökte vi sminka oss i tältet med Malins fickspegel. Hellre det än att stå i bajamajorna och göra det. Sen köpte vi ett par ICA-pizzor av Röda Korset. Och Sara klädde ut sig till taliban.


Vid 17-tiden var det bara att försöka börja hälla i sig öl igen. Vi hookade upp med våra tältgrannar och satt ute i solen och lyssnade på musik.


När jag och Malin skulle gå på toa (bajamaja) såg Malin en vit kofta som låg på golvet. Hon tog tag i den för att kolla hur den såg ut och upptäckte att den hade lite bruna fläckar på sig. Mysigt. Jag försökte att hålla mig från att kräkas under hela mitt toabesök, och lyckades med nöd och näppe.


Det fanns många original på plats under helgen och jag tror att de flesta av dem kom förbi vårt tält. Till exempel kaninkillen, Vegar med olika skor på fötterna, Hanna och Stefan-tjejen och killen som strippade för Sara.


Vid 20. 30 hade jag och Sara hällt i oss fem öl var och begav oss mot området för att se Mando Diao. Vi orkade inte tjafsa med armband, utan betalade in oss som vanligt folk. Dock låtsades jag känna ett par killar i bankomatkön så att vi inte behövde köa så länge för att ta ut pengar.


Mando Diao var grymma och Gustav var så het att jag och Sara blev kåta.


Efter Mando gick vi tillbaka till tältet och drack lite mer öl.


Vid tolvtiden bestämde vi oss för att gå in på området igen. Vi fixade ett armband till Malin och jag distraherade vakten när hon smet in. Sedan träffade vi den fräscha frisören, som inte var gay. Vi såg inga fler artister under kvällen utan satte oss i öltält och drack mer öl.


Vi la oss relativ tidigt på kvällen och vaknade av att det spöregnade på tältet dagen efter. Campingstädarna sa att vi var tvungna att packa ihop och medan vi gjorde det blev det mycket bättre väder. Vi packade alla grejer och gick in till stan och käkade pizza innan vi började bege oss hem igen.


Tack tjejer för en fantastiskt rolig helg!