Lika som bär?

Jag har börjat se första säsongen av Twin Peaks. För ett par år sedan brukade en kille kalla mig för Laura Palmer varje gång vi sågs på krogen. Laura är tjejen som blir mördad i första avsnittet och hela serien bygger på. Den här killen tycker iaf att jag och Laura är väldigt lika varandra. Jag vet inte vad jag tycker. Vad tycker ni?

    
Elin?                          Laura?

Grattis till mig och Linnéa

Jag har namnsdag idag. Och idag fyller Linnéa år. Och på måndag fyller jag år.

I morgon är det fest på Annas balle. Alla är välkomna!

Jag är kär

I morse (läs: idag) när jag låg och snoozade ville jag inte vakna för att jag hade en så behaglig dröm. Jag drömde att jag hade träffat en skitfin tjej med långt mörkt hår, och jag var kär. Jag blir fortfarande lite pirrig när jag tänker på henne och det känns som att jag antingen har drömt om henne eller träffat henne förut. Jag undrar vem hon är.

Mina vänner, som bestämt hävdar att jag är bisexuell, skulle väldigt gärna vilja att jag träffade en tjej som jag blev kär i. Jag skulle också tycka att det var lite kul. Så om någon känner till en snygg tjej (gärna med långt mörkt hår), som skulle kunna vara lite sugen är det bara att höra av sig till mig. Jag är mycket flexibel och öppen för förslag.

Det är inte varje dag jag har olja på händerna

Ni kan inte gissa vad jag, Anna och Sandra har gjort ikväll. Men jag tänker säga det ändå:

Vi bytte däck på en bil. Alldeles själva.

Sluta se så chockade ut.

Precis i korsningen i Stackgrönnan stod det på displayen i bilen att det var punktering på ett av däcken. Det fanns inte så mycket att göra förutom att stanna bilen och försöka se vilket däck det var. När vi trodde att vi hittat rätt däck (och jag blir riktigt irriterad om det skulle visa sig att det är fel!) tog vi fram reservdäcket och alla grejer som man behöver för att byta. Domkraften var ett jäkla mysterium och jag tror den längsta tiden gick till att försöka lista ut hur det funkade. Fälgkorset var inget kors utan en pinne, som endast kunde rubba muttrarna om jag eller Sandra ställde oss på den. Tror inte att det skulle ha funkat med Anna.

Hursomhelst lyckades vi till slut lossa på muttrarna, hissa upp bilen och byta däcket. Ni skulle ha sett hur vi vevade och stånkade. Ni skulle inte ha känt igen oss.

Nu är jag så jäkla nöjd med min prestation att jag funderar på att börja jobba som bilmekaniker.

Repris

Såg just att den här bilden från i år   och den här bilden från förra året  är lite lika varandra.

Storsjöyran - del 1

I fredags 16.00 lämnade vi Skellefteå och satte fart mot Östersund. Sara erbjöd sig att köra sista biten, vilket jag och Malin tyckte var en bra idé. Vi började festa i bilen, och som ni kan se på bilden nedan hade Sara lite svårt för att hålla sig från att börja dricka också, trots att hon var chaffis.
Vi körde förbi skylten till världens coolaste by: Gäddede. Jag och Sara funderar på att någongång ringa till någon som bor där och fråga vad det gädde. Va gäddede?



Väl framme i Östersund spöregnade det. Vi var tvugna parkera bilen jättelångt från tältplatsen och det var inte så kul att kånka på alla grejer. Som tur var hade vi världens snällaste tältgrannar som hjälpte oss att sätta upp tältet och hämta våra tältmöbler i bilen. Hur schyst som helst (trots att de berättade för Ida sen att de mest hjälpt oss för att vi var söta). Hursomhelst spenderade vi nästan hela helgen med dem.


Senare på kvällen blev det bättre väder och jag och Sara hälsade på några av Dennis kompisar i deras tält. Sen kom Ida och Jens m.fl. förbi och festade hos oss.


Vid 00.30 ungefär kom jag och Sara på att vi skulle försöka ta oss in på området gratis, vilket vi gjorde. Vi hittade två killar som gladeligen gav oss sina armband i utbyte mot en puss eller två. Man måste utnyttja att man är tjej. Inne på området glömde vi bort att se The Hives men såg lite av Sahara Hotnights. Vi försökte sno en langos, men lyckades inte i år. Vi åkte samma karusell som förra året och även detta år fick Sara vara den som blir mosad av den andra. Sen gjorde vi lite andra galna saker.



På grund av att det regnat under kvällen blev skorna ganska leriga. Sara kom på den briljanta idén att vi skulle tvätta våra skor i älven (eller vad det nu är för nåt). Skorna blev renare men också dyngsura, vilket de även var när vi vaknade dagen efter. Jag hade bara tagit med mig ett par skor och var därför tvungen köpa nya på lördagen. Så vita som de är på bilden är de inte nu.


Storsjöyran - del 2 kommer snart!


Skulle bara prova

Haha. Såg just att Ebba von Sydow har accepterat min friend request på Facebook. Så nu är vi polers, jag och Ebba.

Duscha!

Nu är jag hemma igen efter fem timmars bilfärd. Det första jag ska göra är att duscha. Jag har knappt rört vatten på hela helgen (förutom allt mineralvatten vi hällt i oss för att man inte kunde köpa vanligt).

Trots dålig hygien har helgen fantastiskt rolig! Återkommer med lite bilder och sånt snart.

So long suckers

Nu drar vi.


Dagen

Dusch
Frukost
Packa
Hämta bilnyckeln på Lindex
Hämta Malin
Köra till Ursviken och hämta tält, bord m.m.
Systembolaget
Handla lite mat och sånt
Packa i bilen
Vänta på att Sara ska sluta jobbet
Ge sig av mot Östersund!

Jag vill åka nu!

Oj oj oj. Hur ska jag någonsin kunna somna i natt? Jag är alldeles överpeppad för helgen, som är det enda jag tänker på. Kom på ikväll att vi har glömt boka tältplats. Inte smart. Ringde dit och pratade med en kille som sa att man förboka längre, men att det nog går bra om vi är där i tid imorgon. Men det kommer vi inte att vara. Vi kommer att vara där tidigast 20.00. Hmm... Jaja, det ska nog lösa sig ändå.

Jag har inte börjat packa än och är övertygad om att jag kommer att glömma en massa saker. Måste bl a komma ihåg sovsäck, tandborste, bikini, torrschampo, öl, smink, mjukisar, handduk, mackor. Och mina fina skivor förstås.

Nu är jag riktigt peppad alltså! Gud, vad kul vi ska ha.

Och omslagen...

Ett par timmar senare är även skivomslagen gjorda:

image488

Får jag börja packa nu?

Det var då det jävligaste

Ska det krävas fyra timmar och fem skivor för att man ska kunna bränna två skivor? Va? Tycker ni det?

Efter många om och men är skivorna klara iaf. Jag har gjort en storsjöyramix bestående av bl a Mando Diao, Timbuktu, The Hives, Sahara Hotnights, The Sounds, Mange Schmidt, The Knife, Iron Maiden, E-type, Markoolio och lite överraskningar. Så efter helgen kommer jag nog att vara rätt så less på Mando Diao, Timbuktu, Sahara Hotnights, The Sounds, Mange Schmidt... Ja, ni fattar.

Det verkar lösa sig med bil också! Det var tur. Vi har fortfarande två platser över om nån rolig människa känner för att spontanfölja. Är bara att höra av sig!


Onsdagsfest

Det blev en riktigt rolig kväll igår. Vi sjöng lite singstar där PW visade sig vara en riktig talang. Vi gick ut ganska tidigt på Station så vi slapp den långa kön som blev sen. Jag flängde mest omkring som vanligt och träffade lite folk.



Och lite kvarglömda grejer:


Två folköl, en plattång, en fickplunta och en Passoâ.

Hör av er om ni vill ha tillbaka grejerna. Annars behåller jag dem.


Mateus, min gamle vän

Det blir lite party hos mig ikväll. Jag har öppnat en flaska Mateus rosé. Som på den gamla goda tiden. Anna L-S säger att hon brukade bli aspackad på en flaska Mateus förut. Inget mer behövdes. Det är en lite lustig tanke nuförtiden. Mateus rosé är svagt och gott. Och somrigt.

image469

Vi ses ute i vimlet.

Lite besatt?

I morse, medan jag snoozade, drömde jag att jag var i slottet i Polen där Alex och Katrin ska gifta sig i helgen. Jag var där med Calle, som jag skulle dela rum med. När Calle presenterade mig för Alex blev jag dock helt galet kär i honom (såklart) och fick för mig att jag skulle hindra Alex och Katrin från att gifta sig med varandra. Hela slottet var som ett stort badhus och jag sprang runt i bikini och letade efter Alex, och Calle sprang efter mig. Helt galet var det. Och helt plötsligt fick jag ett sms av Elin Kling som jag hade döpt till bara "Kling" på min mobil.

Jag vet inte hur det slutade, men jag tror att jag ändå gav upp jakten på Alex och lät Calle "skinka på" mig.

Jag måste sluta läsa bloggar.

Bloggfeber

Om ni undrar varför jag har bloggat så mycket den senaste tiden kan jag säga att det helt och fullt beror på uttråkning. Jag är ledig på dagarna. Ingen annan är ledig på dagarna. Jag borde egentligen ägna dagarna åt att plugga eller göra något vettigt, men det gör jag inte.

Nu ska jag gå på stan.

Vad jag har gjort idag

Det var en mysig dag idag. Leif fyllde år och vi var i stugan och firade med grillat och tårta.



Ikväll var jag och tjejerna i Stackgrönnan och åt sommarens första räkmacka. Gott var det.



Det var även ett jeansjackegäng där som var såhär tuffa:

Och hade såhär tuffa bilar:


Nu ska jag sova!

Yran - förra året

Kanske kan jag locka någon att följa med till Storsjöyran om jag visar dessa bilder från förra året:



Man ser ju hur sjukt kul vi hade.

Verkar som att det kan blir fest imorgon (onsdag)... Hör av er om ni är på.

Wakeboard!

Äntligen har jag fått åka wakeboard! Som jag har tjatat hela sommaren. Det var lika kul som jag mindes trots en och annan vurpa.

Jag passade självklart på att ta lite fina sommarbilder också:



Visst ser det fantastiskt roligt ut?

Idag har jag världens träningsvärk i ryggen, nacken, armarna och benen. Men det var det värt.

Snygg personifierad

Har fått önskemål om en bild på "snygg", så att man vet om man platsar i yrangänget (se inlägget nedan).

Detta är "snygg" enligt Google bildsök:

1:a plats:
 Brittan! O ja. Håller med. Hon är (var) het.

2:a plats:  Hmm... Denna bild är oroande på minst ett sätt.

3:e plats:  Nice ass! Förstår att hon/han kom trea på snygglistan.

Måste bara visa bilden som kom på 7:e plats också:  Jag måste väl knappast förklara varför jag gillar den bilden.

Nu vet ni måste uppnå på snyggfronten för att få följa med i helgen.

Sökes

Jag, Sara och Malin söker två personer som vill åka till Östersund och Storsjöyran med oss i helgen. Vi åker på fredag 15.00 och kommer tillbaka någon gång under söndagen. Vi har ett stort hustält där man kan sova och festa. Jag kan lova att det kommer att bli jävligt kul. Blir det inte det får du bensinpengarna tillbaka.

Önskemål: Du ska ha en bil till förfogande.
Krav: Du ska vara snygg.

Hör av er till mig vid frågor eller vid anmälan.

Först till kvarn!


Ledtråd

Hmm... Jag lyckades just med en tandpetare pilla ut denna ur den brummande fläkten...
                                                     

Känns som att det kan finnas mer sånt där inne nånstans, men hur i hela friden ska jag få ut det?

Hjälp mig, någon

Såhär ser min dator ut på undersidan:

image418

Som ni ser är det två fläktar där, men det verkar som att den högra fläkten har stannat. Och den vänstra rurrar högre än vänligt. Vad är det som händer? Vad är felet? Vad ska jag göra? Kan någon hjälpa mig? Jag är superorolig för min dator.

Till tjejerna:

Imorgon: Boviken på dagen om det är bra väder. Båt och wakeboard hos Sara på kvällen.
Tisdag: Räkmacka i Stackgrönnan på kvällen.

Vilken toppenkväll!

Jahopp. Ännu en helg har avklarats. Gårkvällen var superkul och bestod av öl, cigaretter, lambo, dans och lite moraliskt tveksamma lekar.



Nu ska jag börja ladda för nästa helg och Storsjöyran!

Och allt är till mig! (typ...)

Dagens handlarlista:

1 Xider mandarin
2 andra cider
5 Sofiero
2 Mariestads
2 Kung
3 Femkommatvåan

Kvällen

Gick och såg Relic ikväll och blev imponerad som vanligt. Emelie är så himla, himla duktig. 
                                                    

Sedan satt vi på Kåffe inn och hade det mysigt en stund innan jag och Sara gick och kikade på Marit Bergman, som faktiskt var riktigt bra. Måste nog ladda hem.


Snart: sova
Imorgon: fest!

Trästocks

Nu har Trästocksfestivalen kört igång här i stan som har har invaderats av en massa ungdomar med konstiga kläder och frisyrer. De måste styla sig så för att visa att de minsann är äkta musiknördar och för att kunna kolla konstigt på alla som klär sig mainstreem. Eller så handlar det om att de trivs med att sticka ut lite från den övriga massan och känna samhörighet med alla andra som klär sig "konstigt". Eller jag vet inte. Jag tycker iaf att det är lite...ja, vad ska man säga...uppfriskande. Och lite kul.

Jag ska iaf dra mig dit kl 19 för att se Relic. Senare ikväll blir det nog att gå en sväng också. Kanske se lite av Marit Bergman. Eller bara kolla på konstiga människor och fulla ungdomar.

Handlarlista

Jag kom på idén att skriva en handlarlista med allt jag ska köpa till lägenheten. Jag vet inte om det var en bra eller dålig idé. Är bra att jag har fått ett grepp om hur mycket det blir, men samtidigt känner jag mig fattigare och snålare än någonsin också. Usch, vad dyrt det blir. Och det är ju inte så att jag jobbar och tjänar en massa pengar i sommar heller...

Men jag längtar efter att flytta!



Förresten! Om någon vill sälja ett litet soffbord eller en tv-bänk är det bara att höra av sig. Gärna i ek eller vitt. Hittar inga fina på IKEA.

Finn ett fel

Ikväll har vi hälsat på Linnéa i Burs där vi fikade och spelade kort. 

   


På väggen hemma hos Linnéa hänger den här tavlan. Jag tycker att den är ganska kul. Ser ni nåt som inte stämmer med den?

image395

Han ringde igen!

Ni vet den där mannen som ringde mig i förrgår och frågade efter nån Ulf, han ringde igår igen! Då lät det såhär nånting:

Jag: Elin.
Mannen: Jaha, jag kommer då alltid till dig.
Jag: Ja, du har nog fel nummer.
Mannen: Hmm... Var bor du egentligen?
Jag: I Skellefteå.
Mannen: Jaha...ja, jag ringer från Malmö.
Jag: Då har du nog ringt fel.
Mannen: Ja, jag har väl det...

Jag: Jaa.

Mannen: Ursäkta så mycket då.
Jag: Ingen fara.
Mannen: Hej då.
Jag: Hej då.

Tror ni han har fattat att han har fel nummer nu då?


Jag måste vända tillbaka dygnet

Varje morgon, nu när jag är ledig, leker jag och alarmet på min mobil Lost varje morgon. Ni vet "Push the button!". I morse startade proceduren 11.00, då jag var tvungen trycka på snoozeknappen första gången. Sedan höll vi på så var tionde minut tills klockan var 14.30. Jag behöver dock inte knappa in en massa sifferkombinationer innan jag får tyst på fanskapet, vilket kanske är lite synd. I så fall hade vi kanske inte behövt hålla på i tre och en halv timme.

Nu är jag iaf redo att starta dagen. Och klockan är 14.55.

Mums

Ikväll åt vi sur fisk hos Sara. Och det var ljuvligt gott.

                     image389

Imorgon ska vi fika hos Linnéa i Bursiljum. Blir också trevlig.

Vi har haft det jäkligt kul i Piteå

Piteås gyllene dagar är över. Nu måste man vara trettio år gammal för att få vara på campingen under PDOL, om man inte har med sig sina föräldrar (?). Man kan ju tycka att 20-plusare borde kunna uppföra sig, men det vet vi alla att vi inte kan. Iallafall inte på festivaler. Jag tycker ändå att det är lite skönt att vuxengränsen inte går förrän 30. Sju år kvar som ung och dum!

Tur att vi har Storsjöyran istället för Piteå iallafall. Då jävlar ska det supas.

För mig och Sara verkar det som att det kan bli en och annan fylletatuering eller -piercing under yran. Blir spännande att utforska sin kropp på söndagen.

Det ringde en dag på min telefon, det var hemligt nummer men jag svara ändå

Igår ringde det en man på min mobil:

Jag: Elin
Mannen: Eh...vad sa du?
Jag: Det är Elin
Mannen: Hmm... Är Ulf där?
Jag: Nej...då har du nog ringt fel...
Mannen: Jaha... Men är det här 0703303392?
Jag: Ja det är det.
Mannen: Okej... Och ingen Ulf finns där?
Jag: Näe..du har nog ringt fel.
Mannen: Kanske är det din mamma som har lämnat ut det här numret?
Jag, tänker "what the fuck, tror han att jag är ett barn eller?!", och säger med så vuxen röst jag kan: Min mamma? Nej, jag tror inte det.
Mannen: Okej, då har jag väl ringt fel då.
Jag: Jaa, det har du nog.
Mannen: Okej. Hej då.
Jag: Hej då.

Sovsjuka

Vaknade just för fjärde gången idag. Och nu ska jag gå och lägga mig för sista gången.

Fullt upp

Jag tycker att det är jättejobbigt när man varit borta från internet en dag och måste läsa ikapp alla bloggar. Särskilt jobbigt är det med bloggare som skriver flera inlägg varje dag som Alex, Katrin och Calle. Jag får tvångstankar att jag måste läsa alla inlägg jag missat. Det kan ta en timme ibland. Och sedan alla andra bloggar och bilddagböcker och skvallernyheter. Och facebook.

Och så måste man ju blogga själv.


Årets sommar- och storsjöyralåt



Börja lyssna in er.

Fredag den 13:e - my lucky day!

Blev en spontanfest igår. Jag, Anna och Olov var hemma hos Lisa och Emil och drack lite öl och hade trevligt. Vi spelade poker.  Anna började med att slå ut Emil.  Sedan fortsatte hon på samma sätt tills hon vunnit över alla.  Jag fick nöja mig med en andraplats.

I jakten på det perfekta bajset har Emil och Lisa börjat äta något som heter psylliumfrön.  Man äter någon matsked om dagen och sen behöver man knappt torka sig efter toabesöken. Värt, kan man ju tycka. Det läskiga med hela grejen är att man ska blanda ut fröna med vatten och låta det stå i 30-60 minuter. Det som händer med blandningen är att konsistensen börjar anta en slemliknande form som påminner om det man hostar upp ur lungorna, typ. Anna, som vunnit 200 kr på pokern och tycker om att se mig plågas, tyckte att det skulle vara jättekul att se kräsna Elin tvinga i sig slemblandningen och erbjöd mig vinstpengarna ifall jag skulle göra det. Och jag kunde inte låta bli att anta utmaningen. Visst ser det gott ut?

Det var nog det vidrigaste jag kommer att göra i år. Och nästa år.
Hursomhelst skulle Olov såklart vara värre så han svepte ett glas.  Jag vet inte om han ens fick pengar för det.

Sedan roade vi oss med att styla om mig på olika sätt och ta bilder som jag skulle kunna använda mig av i kontaktannonser. Här har vi till exempel den 33-åriga läraren som bor med sina katter och roas av trevlig läsning.


Den här personen fick jag inget riktigt grepp om, men jag kan tänka mig att hon är rökare och gärna åker på utlandssemester. Tror att hon kan vara ganska kul att umgås med.


Vem tror ni skulle få flest svar?

Chaffis-Anna skjutsade oss till Oleary´s där vi i princip var ensamma.   Jag fortsatte gå plus och vann hela 60 kr på black jack.   Eftersom draget på Olles saknades drog jag och Olov vidare till Balzac där jag träffade Tobbe och Anton. Jag gick plus även här då jag hittade marker värda 350 kr. Jag hurrade och växlade in.

Jag, Tobbe och Anton blev hungriga och drog på Frasses.  Vi gick hem till mig och käkade och sen slog vi igång Singstar. Vi skrålade i lite drygt en timme, utan att tycka särskilt synd om grannarna. Vi avslutade med Rooooxanne där jag kickade deras ass en gång för alla.

Dagens reafynd

Jag gick på stan idag också. Gick in på Hemtex som alltid har rea och såg att de hade 50 % på allting. Eftersom jag konstant tänker på min nya lägenhet och hur jag ska inreda den blev jag lite exalterad och kom på att jag skulle köpa handdukar och duschdraperi till badrummet. Bestämde mig för att färgen i badrummet ska vara ljusrosa och hittade dessa fina handdukar och detta duschdraperi.

Så nu ska jag försöka hitta en ljusrosa badrumsmatta och lite rosa ljuslyktor att kombinera med IKEA:s serie Molger, som jag ska köpa spegel och hyllor i. Tror att det kan bli jättemysigt.

Gick även förbi MQ och shoppade lite på rean där:  

Ikväll: Johanna i parken?
Imorgon: Fest hos Lisa och Emil!


Vem tror hon att hon är?

En femårig flicka försökte rätta mig, grammatikexperten, i svensk grammatik igår. Vi stod utanför Kåffe Inn och väntade på Sandra.

Femåringen: Kommer hon nu?
Jag: Hmm... Jag ser henne inte.
Femåringen: Det heter faktiskt "Jag ser inte henne".
Jag: Det blir faktiskt en annan betydelse då. Skitunge.

Hon måste ju sättas på plats.


Den luktade inte ens gott

Idag när jag gick på stan upptäckte jag den här på Body Shop i deras sortiment av Body butter:
image366
Hudkrämen är gjord av hampfrön av arten Cannabis Sativa. Hampfrön har tydligen fuktighetsbevarande och mjukgörande egenskaper och passar därför bra i hudkrämer. Jag undrar om man kan bli hög om man smörjer in sig med hela burken. Kan vara värt ett försök.

Lägg märke till haschbladet på locket.

Ingen ordning

Innan jag ska lägga mig måste jag göra något åt det här:

image365

Hoj!

Hälsade på farmor idag och träffade lite släktingar. Kusin Erik överraskade oss alla genom att komma brummandes på sin sprillans nya motorcykel.

image363

Tuff va?

image364

Alla släktingar blev intresserade. Kerstin, som blivit så glad när han sålde den förra, suckade.

Hurtbullar

Kom just hem från en tvåtimmarspromenad med Sandra. Det var inte meningen att den skulle bli så lång. Det blev bara så för att vi inte tog oss över älven förrän vid Mobackenbadet. Ont i benen hade jag och hungriga var vi innan vi äntligen tog oss hem. Och nöjda var vi över oss själva.

Promenaden ska dock kompenseras inom kort då jag ska fika med Pärtan ikväll.

Nytt personbästa

Broarna runt på 48 minuter. Klå det om du kan, PW.

Jag vill ha tavlorna!

Oh no... Jag har börjat spela Sims 2 igen, detta beroendeframkallande virus. Jag skyller på vädret. Om ni inte ser till mig på en vecka eller så vet ni varför.



I fredags såg jag ett par tavlor på blocket som var skitfina och skulle passa bra i min nya lägenhet. Slängde iväg ett mail till säljaren, som nog även är konstnären, men hon har inte svarat. Det tycker jag är lite störande. Nu ser jag att annonsen är borttagen också. Typiskt. Kan hon inte måla nya tavlor och sälja till mig?
Aha! Googlade lite och hittade ett telefonnummer till henne. Hon bor i Holmsund och jag tror att det är samma person som målat Lisa och Emils tavlor. Ska ringa henne och fråga om hon vill måla nya till mig.

Ringde killen som bor i lägenheten som jag ska flytta in i. Jag får inte tillträde till lägenheten förrän 3:e september och tänkte höra om jag kunde flytta in lite tidigare, typ i mitten av augusti. Han får dock inte sin nya lägenhet förrän 1:a september så det skulle nog inte gå. Men vi skulle höras senare i sommar, så vi får väl se hur det blir. Längtar efter att flytta!

Ännu en lördag

Gårdagkvällen var helt okej. Hade en liten förfest hos Sandra och gick sedan ut på Station. Var mycket folk ute så man träffade många kändisar och lika många man inte känner. Efteråt försökte jag styra upp en efterfest men fick bara två gäster. Jag och Olov reste tillbaka till högstadiet och spelade lite Tekken och GoldenEye. Och det visade sig att han vinner fortfarade över mig. (Med mycket knapp marginal!)

Lite bilder:


Vet inte riktigt vad som händer i veckan, men hoppas att det här pissvädret ska gå över så att man kan vara ute. Vill åka wakeboard hos Sara!

Feeest

Förfest hos Sandra ikväll. Sen utgång på Station 8. Ses där!

Kvällens roliga citat

Sandra, frustrerad över att vi inte förstår vad hon menar, i en diskussion om hur lång tid det kan ta att köra en viss sträcka:

"Men alltså. Om man kör hundra kilometer i timmen så kör man ju faktiskt sex mil på en timme."

Anna:

"Lyssna på dig själv, Sandra."



Jag kommer att få betala för att jag skrev det där.

Nykter fredag (?!?!)

Mysig kväll igår. Satt på taket på Oleary´s med en Miller och filtar. Är inte det sommar så säg.

image353
Anna L-S och Maja

Det fina vädret verkar ha tagit en paus och det var skönt att få vila huden idag. Har gått på stan med Anna istället och kikat efter grejer till nya lägenheten. Oj, vad jag längtar efter att flytta nu!

Och nu är det helg igen. Som vanligt. Känns som att det är helg hela tiden. Ikväll blir det iallafall inget party för en gångs skull. Det blir det imorgon, men vet inte när/var/hur (eller jo, hur vet jag nog). Förslag på var och när?


Sommarbilder

Nu har vi beachat fyra dagar i rad och jag känner att det kan vara välbehövligt med en paus. Jag har iallafall blivit brun. Jämför bara dessa två bilder. I fredags: Igår: Så nu kan jag ta det lite lugnt med solandet känns det som.

Har tagit lite bilder på Boviken beach också:

Igår drack vi några öl och gick ut på Stations första sommaronsdag. Var lite folk och ingen hit direkt, men ska väl ta sig.

Ikväll ska jag och Anna försöka fortsätta vårt hurtiga liv och styra upp lite tennis. Sedan ska vi kanske möta upp Anna L-S och Anton på Oleary´s.

SOMMARlov

Enligt Olovs önskemål ska jag fortsätta skriva om sommaraktiviteterna. De har fullständigt tagit över mitt liv.

Idag låg vi på stranden och pressade hela dagen. Jag blev en aning brunare och känner mig lite känslig på axlarna där jag nog brände mig lite. Är för tuff för att använda solskydd så jag antar att jag får skylla mig själv. Det stoppar mig dock inte för att återvända till stranden imorgon då det också ska vara goväder.

Efter middagen tog jag min första inlinestur på ca två år. Jag var instabilare än jag minns och använde bromsen flitigt. Tog mig hem i säkerhet utan skrubbsår på knäna.

Eftersom det här har varit den somrigaste dagen i år, förutom gårdagen möjligtvis, kom Anna till mig för att se Allsång på Skansen senare. Måns var med och var jäkligt snygg. Efter allsången mötte vi upp Sandra, Isabelle, Sofie och Maria på älvsbåten där vi köpte lite pommes och pratade kärlek. En fågel bajsade på Sofies arm också.

Det ni.

Ni ska bara veta vad jag har tänkt göra för somrigt imorgon. Återkommer om det.


Ja det är sant

Tro det eller ej, men idag har faktiskt två av världens lataste människor (läs Elin och Anna) varit riktigt hurtiga. Vi hade egentligen tänkt spela tennis men vi fick bara tag på ett racket så det gick inte. I stället spelade vi badminton i säkert 30 minuter och badminton är faktiskt riktigt jobbigt. Efter vi gjort det fick vi för oss att vi dessutom skulle ta en promenad, vilket vi gjorde. Och vi promenerade i över en timme! Det ni.

Vi, som inte är särskilt vana vid kroppsrörelse överhuvudtaget, kommer förmodligen inte att kunna röra oss imorgon. Tur att vi bara ska ligga och pressa på Boviken beach, precis som idag. Blev lite brun idag och brunare ska jag bli i veckan kan jag lova.

Stadsfesten: fredag och lördag

Få söndagar är så deprimerande som söndagarna efter Stadsfesten. Det roliga är över och det är ett helt år kvar till nästa gång. Det har iallafall varit fantastiskt roligt hela helgen, vilket nog syns på bilderna som tagits. Här kommer några av mina och Malins bilder från fredag och lördag.

Fredag

Förfest hos Anna.
 Lite öltält. E-type! Lite mer öltält.


Lördag

Såg Markoolio på dagen. Förfest hos mig. Gruppbild med mina tjejer! Karusell! Sahara hotnights Öltält!

Nu tänkte jag checka in på rehab.

Snart!

Väntar på att Malin ska maila lite bilder till mig. Lägger upp bilder från fredag och lördag så fort jag kan!