Hej då, kära OC...

Har just sett sista avsnittet av säsong tre... Jättesorgligt var det! Sorgligt också att jag inte har kvar några avsnitt att se. Får bli lite Desperate Housewives i fortsättningen tror jag. Funderar på att börja skriva processboken nu, men det känns otroligt jobbigt. Kunde typ aldrig somna igår, så jag är sjukt trött. Träffade gruppen på Skeria idag och vi övade lite på pjäsen. Det kändes ganska bra och jag tror att pjäsen kommer att funka bara vi får öva lite mer. Det ska vi göra imorrn. I Lycksele. Ska åka hemifrån 05.50 imorgon bitti. Huvva! Gruvar mig redan. Ska försöka att inte somna idag, så att jag kan lägga mig tidigt ikväll.

Det var kul i lördags! Lyckades dock inte hålla mig borta varken från powerbollen eller från gitarren... Vi lekte lite roliga lekar på förfesten och det var kul att se frustrationen hos trögisarna som inte förstod nåt..! =) Sen blev det Balzac en stund och sedan Station 8, där man äntligen får komma in på riktigt! Kvällen avrundades med en snabb återsamling hos Lisa och Emil där jag inte riktigt vet vad vi gjorde.

Igår ringde mamma och väckte mig kl 13 och vi åkte ut till deras stuga. Hon blev glad över tröjan som hon fick i morsdagspresent, så det var kul. Sen kom Daniel hem efter alltför många dagar ifrån mig så då såg vi på tv och tog det lugnt. Eller rättare sagt, han såg på tv och jag såg OC på datorn. Men det var mysigt. =)

Snart sommarlov!

Volchok är också het

Tar en paus i mitt OC-tittande för att blogga lite. Har bara två avsnitt kvar av säsong 3 och det är jättespännande! Bästa serien ever! Är glad för att jag äntligen lyckats komma in på lite värda hubbar. Har fyllt min dator med 50 gig på tre dagar, så jag är rätt så nöjd. Och nu tar det inte tjugo minuter att ladda hem en låt heller. Måste dock tacka Nils-Olov, Josefina, Olov, Kajsa och Anna för ert kunskapsbidragande. Ni är numer medbrottslingar till de brott som mitt OC-beroende kräver att jag begår.

Som ni ser har jag inte gjort så mycket annat de senaste dagarna. Min älskling har varit borta sedan i torsdags och kommer inte hem förrän imorrn. En weekend med sina gamla klasskompisar från Härnösand och de är för tillfället i partybyn Norsjö. Tur att jag haft OC så jag kunnat roa mig med något. Igår var vi hos Emil och Lisa och spelade poker. Trodde att jag skulle åka ut först, men med LITE hjälp från Olov höll jag mig kvar längre än han, Anna och Sandra iaf. (Olov åkte först, haha!) Lisa var dock en värdig vinnare. Ikväll blir det fest hos Lisa och Emil. Hoppas att jag kommer att lyckas hålla mig borta från gitarren och den där snurrbollen bättre än förra gången... Hade varit kul att åka till yran ikväll, men kändes lite jobbigt. Speciellt om vi ska ha klassfest nästa helg också. Hoppas att någon styr upp det.

Har inte ens tänkt på skolan senaste dagarna och har lite ångest över processboken... Åh, så jobbigt.


Ha de!


Efterlängtad uppdatering

Okej Olov, uppdatering på gång. Om helgen först. I fredags var jag på klassfesten i Umeå. Verkligen jättekul! Alla blev riktigt fulla och det är ju alltid kul att se personer fulla för första gången. =) Även jag fick i mig ganska mycket, lite tequila och allt möjligt. Lekte min musiklek på förfesten men satt mest och pratade. Gick ut på Corona sen där det var ganska lite folk och inte öppet på överväningen eller stora dansgolvet, lite trist. Men det blev en massa dansande och drickande iaf. Tog en taxi hem själv till Linnéa/Tobbe = dyrt och ovärt. Tvingade Tobbe att slå igång sitt PS2 och musik när jag kom hem, men ledsnade ganska fort och gick och la mig. Daniel kom och hämtade mig på morgonen och då var jag typ fortfarande full. I alla fall rejält bakis, men det förtjänade jag nog.

På lördagen kom vi till Skell vid 14-tiden och då somnade vi till kl 19. Hela dagen försvann, men skönt var det! Gick på bio på kvällen och såg Da Vinci-koden. Jag tycker att den var ganska bra faktiskt, trots att den inte går att jämföra med boken som är en av de bästa jag läst. Men de fick med det mesta i filmen och den var spännande. Blev sugen på att läsa den igen, så nu laddar jag ner den som ljudbok.

Är äntligen klar med och har lämnat in samtalsanalysen iaf! Nu är det bara pjäsen och processboken kvar, sen sommarlov! Fick VG på min lyrikanalys också så det var jättekul! Har haft lite roliga dramaövningar med Bek i veckan också där vi fick lära oss att säga "hej" och "hej då" på olika sätt. Så nu ska nog pjäsen gå bra! Ledig resten av veckan =skönt. Kanske brännbollsyran i helgen?

Josefina, nu får du också uppdatera!

Klassfest ikväll då!

Åh, är så less på den där samtalsanalysen att jag måste få skriva någonting annat. Sägs ju att om man skriver vad som helst så kan man få inspiration till det man egentligen ska skriva. Analyserar ett samtal som jag hade på bussen med Josefina och Anna S. De är omdöpta till Josefine och Annelie. Jag är så påhittig att det är sjukt..!

Blir klassfest ikväll i alla fall! Kan inte hålla mig borta från en fest alltså. Vet inte vad jag ska ha på mig bara men ska nog kunna leta fram något ur garderoben. Jag är iaf peppad och tror att det blir kul ikväll. I morgon ska Daniel hämta mig i Umeå så ska vi köra hem lite grejer som jag har kvar hos Linnéa. Typ min TV. Passar bra.

Förresten, visst var alla bidrag typ skitdåliga igår? Carola förtjänade nästan att gå vidare. Helt sanslöst. Jag har iaf laddat min iPod med 3 gib bra musik. Nu har jag bara 57 gib kvar på den att fylla. Finns det så mycket bra musik? Veckans bästa låt är iaf Death cab for cutie med Soul meets body. Och ja, jag är så besatt av Seth att jag till och med lyssnar på samma musik som han.

Jag = latast i världen

Jag är helt hopplös. Har suttit framför datorn nu i två dagar och tänkt skriva samtalsanalysen, men utan resultat. I stället har jag sysselsatt mig med att läsa andras bloggar och ladda hem massor med musik. (Har även laddat hem andra säsongen av OC...ojojoj...) Men i morgon ska jag ta tag i analysen och skriva klart hela! Jag lovar.

Idag har jag varit och fikat på stan med Sandra och Malin. Sen råkade jag köpa ett par skor. Hade egentligen inte råd, men oj så fina de var...! Klart värt det. Var även förbi hos Anna en sväng som höll på tapetsera i sin nya lägenhet. Vad jag längtar tills hon flyttar in och blir min granne!

Ikväll är det uttagningen till Eurovision song contest. Hoppas typ att Carola inte ska komma med så att svenska folket inser hur fel de röstar. (Förlåt Annis!) Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska fara på klassfesten i morgon. Kommer nog att bestämma mig en timme innan bussen går.


Ses!


En ovanlig onsdagmorgon

Jättekonstigt. Har befunnit mig i något slags sömnkoma de senaste 15 timmarna. Somnade på soffan igår efter jag ätit middag och vaknade av att Daniel ringde kl 21. (Han är i Luleå och jobbar.) Vi pratade en stund och sedan gick jag och la mig i sängen och somnade om direkt. Vaknade i morse kl 8.30 och var pigg..! Måste vara första gången jag är pigg den tiden på morgonen. Var skönt att ta igen sig, så nu ska jag orka resten av veckan!

Min klass har klassfest i Umeå på fredag, men jag vet inte än om jag ska dit. Skulle vara jätteroligt, men är lite omständigt att sova borta. Dessutom har da Vinci-koden premiär på fredag!!! Har längtat efter den i ungefär ett år..! Så vi får se hur det blir på fredag helt enkelt.

Idag ska jag försöka skriva lite på samtalsanalysen. Skulle vara trevligt att göra bort den, men jag har blivit så otroligt lat! Inte för att jag har något bättre för mig, men det är faktiskt jobbigt att tänka.

OC ikväll!!

Tråkigt

Kolla in den här sidan, den är jätterolig! http://schpaa.com/humor/pix/default.asp 
Måste även tipsa om Nils-Olovs roliga bildblogg: http://blogg.expressen.se/enbild/
Om någon har något tips på annat kul man kan göra på nätet, så kom gärna med förslag, jag börjar bli lite uttråkad. Har sett klart säsong två av OC så nu har jag ínget alls att göra hemma. Bara tråkiga saker som att plugga och städa, men vem orkar sånt?



Medea ställer till det

Jag har fått sommarjobb!! Var ganska säker på att jag skulle få det, men nu är det definitivt. Blir på SEU även denna sommar med städning och guidning på kraftverksmuséet. Kommer att börja 26/6, så det blir i alla fall tre veckor ledig efter skolan slutar. Sen ska jag bara jobba till 6/8 (min födelsedag!) också, så då blir det ledigt även i slutet av sommaren. Kanske blir någon utlandsresa till och med...?

Skolan är i alla fall ett enda kaos. Är stressad nu för att jag måste ha gjort klart den där jäkla dramatikanalysen innan tisdag och det är egentligen bara imorgon som jag har tid att skriva. Ska panikskriva imorgon, så att jag inte behöver tänka på den något mer i helgen. Skulle vara skönt.
Och sedan har vi ju den här teaterpjäsen som vi ska sätta upp innan vi slutar. Undrar om det är en underdrift att säga att det inte alls går bra? Jag vet inte riktigt vad som hände men alla blev oense om hur vi skulle göra med pjäsen vilket resulterade i att många blev ovänner med varandra. Mycket tråkigt, men jag hoppas att det kommer att lösa sig och att vi får till en bra version av Medea.

Ikväll kommer Anna och Sandra hem från två långa veckor i Thailand! Hoppas att jag får träffa er imorrn, tjejer! Blir fest hos Lisa på lördag så det ska bli roligt. Linnéa kommer hem från Umeå och Malin ska också vara med så vi blir ju nästan hela gänget! Är peppad!


Soooool

Hej!

Har inte skrivit på några dagar nu. Har varit för upptagen med att vara ute i solen (i alla fall med att sitta på balkongen och försöka få lite färg), vara på klassfest och bara ta det lugnt. Klassfesten i fredags blev väl ganska så lyckad tycker jag. Var roligast på förfesten, men det är ju så det brukar vara. Vi åkte till O'learys efter vi varit hos Anna och sedan började alla droppa av en efter en. Det var bara jag, Josefina och Nils-Olov kvar till slut så då gick vi och åt på Frasses. Jag sa säkert en massa pinsamma saker, men som jag tur nog har glömt och inte behöver skämmas för imorgon. Eller okej, några kommentarer kanske jag skäms för lite grand....och så tycker jag att det var lite pinsamt när jag betalade in mig i garderoben men glömde lämna in jackan... Som tur var sa Nils-Olov till mig och frågade om jag inte glömt nåt. Och jo, det hade jag ju. Har lite obeskrivlig ångest också, men jag vet inte riktigt över vad. Jaja, bara att glömma och gå vidare!

Resten av helgen har jag som sagt bara tagit det lugnt. Läst kurslitteratur på balkongen. Vill bli lite brun så att jag inte ser ut som ett spöke i jämförelse med Anna och Sandra som kommer hem på torsdag. Längtar! Vi ska i alla fall festa på lördag så det ska bli kul. Pratade med dem på msn idag och de verkar ha det bra. Har tydligen shoppat hur mycket som helst....avis! =)  

Gruvar mig för att stiga upp 05.45 både imorrn, onsdag och torsdag i veckan...huvva! Men man blir då lite piggare av det här underbara vädret i alla fall! Vi ses!

Saknar...

Saknar...


Shopping!

Idag har varit en riktig bra dag! Hade seminarium 9.30 till 10.00 där vi diskuterade Medea. Ska göra en dramatikanalys på den senare, så det var bra att få prata om den lite. Sen åkte jag, Kajsa, Josefina, Anna och Nils-Olov in till stan i Umeå och shoppade! Jag köpte fyra tröjor, lite smink och grejs på Lagerhaus. Känns som det var jättelängesen jag köpte kläder...fast det var det förstås inte. =) De andra shoppade också på och var så fina i sina nya kläder! Fatta va snygga vi ska vara på fredag! =)

Åt lunch på Subway sen, vilket jag längtat efter hur länge som helst. Är mitt favvoställe helt klart! Sparade halva mackan, så jag åt det till middag också...mums. Har även varit och simmat ikväll så nu är jag ganska trött. Ska bara slappa framför tv:n resten av kvällen, är ju OC...!

Saknar er, Anna och Sandra och hoppas att ni har det bra, gummorna mina! Kraam!





Happy valborgs!

Jaha, då var det 1:a maj då. Inget mer snöoväder på ett bra tag, förhoppningsvis. Sommar att se framemot och vårjackan är framme. Underbart! Har varit fantastiskt väder hela helgen och jag och Daniel har köpt solrosfrön som vi har planterat i en kruka som vi ska ha på balkongen. Vi satt och tittade på krukan i några timmar och väntade på att det skulle hända något, men vi gav upp och insåg att det nog tar några veckor innan någon solros kommer upp. Vi var också på Jysk i helgen och köpte utemöbler till balkongen. Det blev ett runt träbord med tillhörande stolar - mycket fint. 

Trodde att det skulle bli lugnt igår, men det blev iaf så att vi for till Rickard och Jenny. Det var grillparty i deras hus och vi var lagom många där. Jag och Daniel hade inte köpt öl innan så vi snyltade från Rickards lager och lyckades bli ganska onyktra iaf. Jennys mage hade vuxit sedan sist vi var där och det är ju inte så länge kvar innan det kommer ut en liten bebis..! Så spännande det ska bli!

Idag gick vi och hämtade bilen och åkte på en bilpromenad. Ikväll ska vi bara se på tv  - kanske blir lite OC också! =)