Jag gillar Apoteket



Idag har jag storshoppat miniprodukter som kan vara bra att ha med sig på resan:

Deo, tandkräm, ansiktstvätt, sömnpiller, balsam, shampoo, skavsårsplåster, vanliga plåster, allergitabletter, alvedon och duschcreme.

Vad skulle nu kunna gå fel?

Kommentarer
Postat av: Malin Berglund

Ja, apoteket är, lixom biblioteket, något som man ständigt underskattar och förvånas hur bra det är när man väl tar sig dit. Funderar på två saker bara... sömntabletter och allergitabletter? why? Har du svårt att sova när du befinner dig på "annan mark" även om det inte är någon tidsskillnad, och är du allergisk? Mot vad? (försöker bara lära känna dig lite bättre, handlar inte alls om att jag skulle vara en nyfiken varelse...)

Postat av: Elin

Jo, jag har haft lite sömnproblem, även här hemma. Inget allvarligt, men lika bra att ha tabletter i nödfall. Allergi och astma har jag också. Kan bli allergisk mot allt möjligt, typ starka dofter, damm m.m. Så nu vet du det! :)

2008-08-26 @ 20:28:17
URL: http://eliste.blogg.se/
Postat av: Malin Berglund

Hmm, jag har faktiskt också haft svårt att sova på sistone. Antingen är det nåt med månen eller så kanske vi borde stressa ner lite? Hade ingen aning att du kunde få astma eller bli allergisk, men man lär sig något nytt för var dag som går. Ha så kul i London nu, ser fram emot dina rapporter sen!

2008-08-26 @ 22:33:27
URL: http://blogg.malinb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback