En tjänst

Det vore schyst om någon uttråkad själ ville författa en liten text till mig. Bara på tre, fyra sidor eller nåt sånt. Texten ska behandla följande:

Carl von Linné engagerade sig i och utövade ett starkt inflytande på flera vetenskapliga områden. Redogör för Linnés och hans lärjungars vetenskapliga verksamhet och hur denna hängde samman med frihetstidens ekonomiska politik och religiösa klimat.

Tack på förhand.

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag tar gärna din på 3-4 sidor om du tar min på 6-8 ;) Du behöver bara redogöra för två olika ledare som du studerat, beskriva den organisation de verkat i utifrån organisatoriska termer och jämföra deras olika ledarstilar. Sedan ska du bara lägga in ett genusperspektiv, reflektera över de två ledarstilarna kontra MHA och ta upp vad personerna gör och skulle kunna göra för sina medarbetare. Slutligen ska du bara beskriva dina ledare sett utifrån begreppen chef och ledare och redogöra för vilken av personerna du föredrar. lätt som en plätt, går på fem blanka ;)

2008-08-11 @ 17:58:02
Postat av: Sandra

ÅHhhhh vad sommarlov är härligt!!!

2008-08-11 @ 22:52:21
Postat av: Olov

Varför inte jobba och tjäna pengar istället för att plugga. Skulle fan ta livet av mig utan studiepaus. ;o

2008-08-12 @ 16:36:47
Postat av: Elin

Hade jag haft pengar i början av sommaren hade jag gladeligen skippat sommarkurserna! Men då man inte får nåt studiemedel i juni är vissa illa tvugna att läsa sommarkurser.

Postat av: Annika

Åh, har du den frågan kvar? Det är den enda jag gjort klart... de andra går skitsegt! bajsbajs

2008-08-13 @ 19:38:52
URL: http://annikki.blogg.se/
Postat av: Malin

Att plugga samtidigt som man jobbar och tjänar är det bästa - när man kan plugga på jobbet ;) Men jag kan inte låta bli att erkänna att det skulle vara galet skönt med en studiepaus som är längre än två veckor...

2008-08-14 @ 00:44:08
URL: http://blogg.malinb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback